Njoftime – Departamenti i Gjuhës Greke

Kategori

Bashkëngjitur do të gjeni grafikët e provimeve për programin Bachelor dhe programet Master, Sezoni i Verës, Gjuhë Greke, Viti Akademik 2023-2024. Suksese!
Lexo më shumë
Njoftim! Bashkëngjitur do të gjeni grafikët e provimeve për programin Bachelor dhe Master, Sezoni i Dimrit, Gjuhë Greke, Viti Akademik 2023-2024. Suksese!  
Lexo më shumë
*Klikoni mbi tekst* Departamenti i Gjuhës Angleze (Master i Shkencave- Mësuesi, Gjuhë Angleze) Departamenti i Gjuhës Angleze (Master i Shkencave në Përkthim Teknik-Letrar dhe Interpretim) Departamenti i Gjuhës Angleze (Master i Shkencave në Gjuhë dhe Komunikim Ndërkulturor dhe Turistik) Departamenti i Gjuhës Angleze (Master Profesional- Përkthim me Profil Përkthyes) Departamenti i Gjuhës Italiane (Master i...
Lexo më shumë
Njoftim! Ju përcjellim orarin mësimor provizor të Degës së Gjuhës Greke, Departamenti i Gjuhës Greke, Viti Akademik 2022-2023. Suksese!
Lexo më shumë
1 2