Gusht 2021

Month

Në kuadër të programit Erasmus + është hapur thirrja për aplikime për bursa për mobilitete për studentët e Universitetit të Tiranës në Universitetin e Granadës, në Spanjë për semestrin e […]
Lexo më shumë
Listat e plota të renditura të kandidatëve për të ndjekur studimet në Fakultetin e Gjuhëve të Huaja në Universitetin e Tiranës – Raundi I  Njoftim për Maturantët Të dashur Maturantë […]
Lexo më shumë
Në kuadër të Programit Erasmus + është hapur thirrja për aplikime për bursa për mobilitete për studentët për semestrin e dytë të vitit akademik 2021-2022, në Universitetin Valladolid, Spanjë. Llojet […]
Lexo më shumë
Njoftim ! Bashkëngjitur do të gjeni dokumentet e nevojshme per aplikim të kandidatëve shtetas të huaj per te dy ciklet e studimit.   Dokumentet e nevojshme për aplikim të kandidatëve […]
Lexo më shumë
Njoftim ! Bashkëngjitur do të gjeni dokumentet e nevojshme per  aplikim kandidatet nga Republika e Kosoves, me origjine shqiptare nga Maqedonia e Veriut, Mali i Zi, Presheva, Medvegja dhe Bujanovci, kandidatet me […]
Lexo më shumë
Njoftim!   Bashkëngjitur do të gjeni dokumentet e nevojshme për  aplikim, për transferim dhe program i dytë studimi për ciklin  e parë të studimit si dhe mandat pagesën.  Tarife aplikimi per […]
Lexo më shumë
Njoftim!   Bashkëngjitur do të gjeni dokumentet e nevojshme per  aplikim, per transferim dhe program i dyte studimi për ciklin  e dytë të studimit si dhe mandat pagesen.  Dokumentet e nevojshme […]
Lexo më shumë
Njoftim: Ju percjellim grafikët e provimeve të Departamentit të Gjuhës Spanjolle për programin Bachelor, Sezoni i Vjeshtës, 2020-2021. Grafikët e provimeve të Departamentit të Gjuhës Spanjolle për programin Bachelor, Sezoni […]
Lexo më shumë
Njoftim: Ju percjellim grafikët e provimeve të Departamentit të Gjuhës Gjermane për programin Bachelor, Sezoni i Vjeshtës, 2020-2021. Grafikët e provimeve të Departamentit të Gjuhës Gjermane për programin Bachelor, Sezoni […]
Lexo më shumë
Njoftim: Ju percjellim grafikët e provimeve të Departamentit të Gjuhës Italiane për programet e ciklit të dytë, Master, Sezoni i Vjeshtës, 2020-2021. Grafikët e provimeve të Departamentit të Gjuhës Italiane […]
Lexo më shumë
1 2 3