Nëntor 2018

Month

Informacion i ardhur nga zyra Erasmus + CBHE në Komisionin Europian në lidhje me informacionin për përgatitjen e projekteve të suksesshme në kuadër të thirrjes për vitin 2019 “We are […]
Lexo më shumë
Università di Torino incontra la Facoltà delle LS dell Università di Tirana – CONVEGNO di STUDIO Ne Kuader te Bashkepunimeve me Universitetet e Huaja dhe ne Vijim te Bashkepunimit me […]
Lexo më shumë
MUNDËSI PUNËSIMI-200 vende të lira pune për studentët e FGJH-së Një nga kompanitë më prestigjoze të Krocerave , nëpërmjet partnerëve të saj në Shqipëri, Albania Experience dhe GBI kërkon të […]
Lexo më shumë
SHPËRNDARJE BURSASH PËR STUDENTË TË DALLUAR TË GJUHËS GREKE Për të tretin vit rradhazi, zyra e avokatisë në Shqipëri, Egna Law Firm, me qendër në Athinë dhe seli në kryeqytete […]
Lexo më shumë
Njoftim mbi zhvillimin e Pyetësorit për studentët e IAL-ve publike Grupi auditues ka pergatitur një pyetësor me pyetje të mbyllura për studentët e Universitetit të Tiranës. Pyetësori është hartuar me […]
Lexo më shumë
NFORMACION MBI ZHVILLIMIN E KONFERENCËS XI NDËRKOMBËTARE TË DEPARTAMENTIT TË GJUHËS ANGLEZE Në datat 2 dhe 3 nëntor 2018 Departamenti i Gjuhës Angleze organizoi Konferencën e 11-të ndërkombëtare me temë […]
Lexo më shumë
Sigurimi i cilësisë së mësimdhënies për përçimin e gjuhës gjermane si gjuhë e huaj . Mundësitë –Kufizimet – Përvojat Në datë 1 nëntor 2018 në FGJH u zhvillua Konferenca e […]
Lexo më shumë
Njoftim për aplikimin për bursa Në zbatim të V.K.M-së Nr. 903 datë 21.12.2016, për përfitimin e bursave, njoftojmë se aplikimi për t’u trajtuar me bursë do të bëhet nga data […]
Lexo më shumë
Njoftim për përjashtimin nga tarifa e shkollimit Në zbatim të V.K.M-së Nr.  269, datë 29.03.2017    , për kategoritë e studentëve të Ciklit të Parë të cilët përjashtohen nga  tarifat e shkollimit […]
Lexo më shumë

Komente Së Fundi

  Kategori

  KONTAKTET PËR ÇDO DEPARTAMENT

  Departamenti i Gjuhës Angleze
  [email protected]
  Departamenti i Gjuhës Gjermane
  [email protected]
  Departamenti i Gjuhës Frënge
  [email protected]
  Departamenti i Gjuhës Italiane
  [email protected]
  Departamenti i Gjuhës Spanjolle
  [email protected]
  Departamenti i Gjuhës Greke
  [email protected]
  Departamenti i Gjuhëve Sllave – Ballkanike
  [email protected]