Njoftime – Departamenti i Gjuhës Angleze

Kategori

*Klikoni mbi tekst* Departamenti i Gjuhës Angleze (Master i Shkencave- Mësuesi, Gjuhë Angleze) Departamenti i Gjuhës Angleze (Master i Shkencave në Përkthim Teknik-Letrar dhe Interpretim) Departamenti i Gjuhës Angleze (Master i Shkencave në Gjuhë dhe Komunikim Ndërkulturor dhe Turistik) Departamenti i Gjuhës Angleze (Master Profesional- Përkthim me Profil Përkthyes) Departamenti i Gjuhës Italiane (Master i...
Lexo më shumë
NJOFTIM   NJOFTOHEN TË GJITHË STUDENTËT E VITEVE TE PARA TË RREGJISTRUAR NË PROGRAMET MASTER, MËSUESI DHE KOMUNIKIM, TË CILËT KANË PËRZGJEDHUR GJUHËN ANGLEZE SI GJUHË TË HUAJ TË DYTË TË PARAQITEN SOT, DITËN E MËRKURË, DATË 9.11.2022 NË OREN 19.30 NË AUDITORËT E POSHTËSHËNUAR PËR TË DEKLARUAR NIVELIN NË TË CILIN DO TË NDJEKIN...
Lexo më shumë
Njoftim! Ju përcjellim orarin mësimor të semestrit të parë për Vitin e Parë Bachelor të Departamentit të Gjuhës Angleze, Viti Akademik 2022-2023. Suksese!
Lexo më shumë
Njoftim! Ju përcjellim orarin mësimor të semestrit të dytë për Vitin e dytë Bachelor të Departamentit të Gjuhës Angleze, Viti Akademik 2022-2023. Suksese!
Lexo më shumë
Njoftim! Ju përcjellim orarin mësimor të semestrit të parë për Vitin e tretë Bachelor të Departamentit të Gjuhës Angleze, Viti Akademik 2022-2023. Suksese!
Lexo më shumë
Me rastin e 30-vjetorit të diplomimit, ALUMNI FGJH, ka kënaqësinë të ftojë Kursin e gjuhës angleze që kanë përfunduar studimet në vitin 1992. Në këtë takim do të marrin pjesë pedagogë që i kanë dhënë mësim këtij Kursi por edhe pedagogë që aktualisht japin mësim në Departamentin e Gjuhës Angleze. Ky takim brezash do të...
Lexo më shumë
1 2

Komente Së Fundi

    Kategori