Gusht 2018

Month

Njoftim ! Kane filluar aplikimet per kandidatet nga Republika e Kosoves, , kandidateve nga Maqedonia, Mali i Zi, Presheva , Medvegja dhe Bujanovci, gjithashtu edhe per kandidatet me statusin e […]
Lexo më shumë

Komente Së Fundi

  Kategori

  KONTAKTET PËR ÇDO DEPARTAMENT

  Departamenti i Gjuhës Angleze
  [email protected]
  Departamenti i Gjuhës Gjermane
  [email protected]
  Departamenti i Gjuhës Frënge
  [email protected]
  Departamenti i Gjuhës Italiane
  [email protected]
  Departamenti i Gjuhës Spanjolle
  [email protected]
  Departamenti i Gjuhës Greke
  [email protected]
  Departamenti i Gjuhëve Sllave – Ballkanike
  [email protected]