Lajme

Kategori

Njoftim për Maturantët Të dashur Maturantë që keni aplikuar në Fakultetin e Gjuhëve të Huaja-Universiteti i Tiranës, ju falenderojmë për besimin që keni shprehur ndaj Fakultetit tonë. Bashkëngjitur do të gjeni listat e plota paraprake të renditjes së kandidatëve të raundit të parë për të ndjekur studimet në Fakultetin e Gjuhëve të Huaja të Universitetit...
Lexo më shumë
Zgjidh Bachelorin tënd në FGJH Fakulteti i Gjuhëve të Huaja ofron programet e studimit në Ciklin e Parë “Bachelor”. Për çdo pyetje rreth programve të studimit në Ciklin e Parë “Bachelor” mund të na kontaktoni në: Email: [email protected] Fakulteti i Gjuhëve të Huaja- Fakulteti i vërtetë Europian Të presim në FGJH! #fakultetiigjuhevetehuaja #fakultetiiverteteuropian #zgjidhbachelorintend #tepresimnefgjh
Lexo më shumë
Departamenti i Gjuhës Gjermane ka kënaqësinë t’ju informojë, se sot, më 17.05.2023 grupet kërkimore mësimore: “Qytetërimi i Gjuhës Gjermane”, “Letërsi” dhe “Përkthim” zhvilluan ceremoninë e ndarjes së çmimeve (certifikata dhe çmime simbolike) për fituesit e: Konkursit të Përkthimit dhe Konkursit të Qytetërimit. Duke falënderuar të gjithë studentët pjesëmarrës dhe kolegët që ndihmuan në përzgjedhje po...
Lexo më shumë
Je mësues dhe do të ndjekësh trajnime me kredite të akredituara nga Ministria e Arsimit dhe Sportit? Regjistrohu në një ose disa nga modulet tona të trajnimit në linkun: https://trajnime.arsimi.rash.al/Trajnimes/TrajnimeMesues… #mësuesitpërmësuesit #mësuesitpërnxënësit #tëpresimnëfgjh #trajnimepërmësuesit #trajnime
Lexo më shumë
“Spanjishtja gjuhë globale” Fakulteti i Gjuhëve të Huaja në bashkëpunim me Institutin Servantes në Romë dhe Departamentin e Studimeve Hispanike të Fakultetit të Gjuhëve të Huaja organizoi konferencën me temë: “Spanjishtja, Gjuhë Globale”. Fjalën e hapjes e mbajti Ambasadori i Spanjës në Shqipëri Sh. T. Z. Álvaro Renedo dhe Prof. Dr. Esmeralda Kromidha, Dekane e...
Lexo më shumë
THIRRJE PËR KONFERENCË SHKENCORE STUDENTORE NDËRKOMBËTARE Universitetit i Tiranës fton studentë dhe kërkues të rinj të marrin pjesë në konferencën shkencore studentore “Kërkimi shkencor dhe edukimi në perspektivën e studentëve dhe studiuesve të rinj – UT flet me zërin e studentëve”. Kjo Konferencë ka si qëllim prezantimin e arritjeve në fushën e kërkimit shkencor nga...
Lexo më shumë
Fakulteti i Gjuhëve të Huaja hap thirrjen për aplikim në ciklin e tretë të studimeve “Doktoratë”.  Për më shumë informacione klikoni linkun më poshtë:  https://fgjh.edu.al//wp-content/uploads/2023/04/Thirrja-per-aplikim-ne-doktorate-22-23.pdf
Lexo më shumë
Sot në ambientet e Fakultetit të Gjuhëve të Huaja, Nertila Konda, përfaqësuese e kompanisë së përkthimit Alba Global mbajti një leksion të hapur mbi karrierat dhe mundësitë në industrinë e përkthim-lokalizimit. Studentët patën mundësinë të shohin më konkretisht si funksionon kjo industri globale dhe të shuanin kureshtjen për disa nga risitë më të fundit të...
Lexo më shumë
Nē sallën Argjiro të Fakultetit tonë, u mbajt një workshop me temë “Kundrime Letrare” me rastin e 100 vjetorit të vendosjes së marrëdhënieve zyrtare Shqipëri-Turqi. Ky aktivitet u organizua nga Dega e Gjuhës Turke, me mbështetjen dhe pjesëmarrjen e profesorëve nga Universiteti i Qipros, Nicosia Qipro. nga Departamenti i Letërsisë, FHF, nga Departamenti i Gjuhëve...
Lexo më shumë
Në vazhdën e vizitave institucionale të drejtuesve të Universitetit L’Orientale të Napolit në Universitetin e Tiranës dhe në njësitë kryesore pjesë përbëre e tij, Zv. Rektori i këtij universiteti, Prof. Augusto GUARINO zhvilloi një takim institucional me Zëvendës-Dekanet dhe drejtuesit e Njësive Bazë të Fakultetit të Gjuhëve të Huaja. Objekti i diskutimeve mes të pranishmëve...
Lexo më shumë
1 2 3

Komente Së Fundi

  Kategori

  KONTAKTET PËR ÇDO DEPARTAMENT

  Departamenti i Gjuhës Angleze
  [email protected]
  Departamenti i Gjuhës Gjermane
  [email protected]
  Departamenti i Gjuhës Frënge
  [email protected]
  Departamenti i Gjuhës Italiane
  [email protected]
  Departamenti i Gjuhës Spanjolle
  [email protected]
  Departamenti i Gjuhës Greke
  [email protected]
  Departamenti i Gjuhëve Sllave – Ballkanike
  [email protected]