Janar 2023

Month

📍Fakulteti i Gjuhëve të Huaja ⏰ Ora 10:00 🏫Salla “Evropa”
Lexo më shumë
Njoftim! Ju përcjellim grafikët e provimeve për programet Master i Shkencave & Master Profesional, Viti I, Sezoni i Dimrit 2023, Departamenti i Gjuhës Angleze. Suksese!
Lexo më shumë
Në vijim të konsolidimit të marrëdhënieve me institucionet arsimore parauniversitare kombëtare, Fakulteti i Gjuhëve të Huaja i Universitetit të Tiranës lidhi një Memorandum bashkëpunimi me institucionin parauniversitar jopublik, shkollën “Hafiz Ibrahim Dallliu”, Tiranë. Qëllimi i këtij bashkëpunimi mes palëve është krijimi i mundësive për zhvillimin e praktikës mësimore/profesionale të studentëve të Fakultetit të Gjuhëve të...
Lexo më shumë
Më 25 janar 2023, në ambientet e Këshillit Studentor dhe Klubeve Studentore u zhvillua një takim mbi poezinë dhe prozën, ku u diskutua mes studentëve dhe pedagoges Brunilda Kondi mbi  marrëdhënien e tyre me shkrimin dhe leximin. Ata ndanë eksperiencat e tyre, rëndësinë dhe ndikimin që poezia dhe proza kanë në jetën e tyre.
Lexo më shumë
1 2 3 4 5