Korrik 2021

Month

Njoftim! Bashkëngjitur do të gjeni kalendarin e përbashkët të RASH dhe QSHA për procesin e aplikimit dhe regjistrimit në programet e studimit, për vitin akademik 2021-2022. Kalendari i përbashkët i […]
Lexo më shumë
NJOFTIM! 1- Njoftohen të gjithë studentët e Ciklit të Parë Bachelor të degëve Anglisht, Italisht, Spanjisht, Rusisht, Turqisht, të paraqiten pranë Sekretarisë Mësimore për të kryer regjistrimin për provimet e […]
Lexo më shumë
NJOFTIM! Mbrojtja e Gjuhëve të Huaja të cilat ofrohen nga Fakulteti i Gjuhëve të Huaja do të zhvillohen në datën 25.09.2021 ora 09:00. Regjistrimet fillojnë në datën 23.08.2021 dhe afati […]
Lexo më shumë
Konferencë Ndërkombëtare me temë : “700 vjet nga vdekja e Dantes: perspektiva studimore midis Shqipërisë dhe Italisë”. Me rastin e 700-vjetorit të vdekjes së Dante Alighieri-t, Departamenti i Gjuhës Italiane, […]
Lexo më shumë
Pranimet e reja për vitin akademik 2021-2022, në Universitetin e Tiranës Udhëzim i Ministrisë së Arsimit, Sportit dhe Rinisë Nr. 11, datë 02.06.2021, për “DISA SHTESA DHE NDRYSHIME NË UDHËZIMIN […]
Lexo më shumë
NJOFTIM! Mbrojtja e Gjuhës Italiane në Fakultetin tonë do të zhvillohet në datën 22.07.2021 ora 09:00 në auditoret e Fakultetit të Gjuhëve të Huaja. Provimi do të zhvillohet vetëm me […]
Lexo më shumë
Njoftim ! Bashkëngjitur do te gjeni urdhërin e brendshëm nr.78, datë 02.07.2021 , “Mbi hapjen e sezonit të riprovimeve për studentët e ciklit të parë Bachelor (viti i tretë)”.
Lexo më shumë
Prezantimi i Departamentit të Anglishtes për maturantët e vitit 2021, kandidate për të ndjekur studimet në ciklin e parë (Bachelor), dega Gjuhë Angleze. Prezantimi i Departamentit të Anglishtes për maturantët […]
Lexo më shumë