Aktivitete

Kategori

Je mësues dhe do të ndjekësh trajnime me kredite të akredituara nga Ministria e Arsimit dhe Sportit? Regjistrohu në një ose disa nga modulet tona të trajnimit në linkun: https://trajnime.arsimi.rash.al/Trajnimes/TrajnimeMesues?SelectedQyteti&SelectedFushaModul&SelectedAgjensia=2102&item&fbclid=IwAR3gh5IIr3x9D_Ivxm1mzbI7FSMnZWz3Hk7ghgXgeox6J4i5jkoA9PKdDtg    
Lexo më shumë
Me datë 19/12/2022  në Fakultetin e Gjuhëve të Huaja u organizua diskutimi mbi stereotipet gjinore dhe shkaqet e dhunës ndaj grave. Ky diskutim u moderua nga psikologet e FGjH-së me praninë e studentëve dhe pedagogëve të interesuar për këtë çështje! Vetë studentët gjallëruan këtë debat duke folur për situatën në vend, shkaqet e dhunës dhe...
Lexo më shumë
Të dashur studentë, Fakulteti i Gjuhëve të Huaja organizon veprimtarinë me temë “Të bëhesh mësues”, më datë 14.12.2022, ora 12:30, Salla “Evropa”. Në ketë veprimtari do të ftohen mësues të gjuhës së huaj në arsimin parauniversitar si edhe ekspertë të Drejtorisë Arsimore me qëllim që t’u përgjigjen pyetjeve tuaja mbi profesionin e mësuesit, praktikën profesionale,...
Lexo më shumë
”EXPLORE DELOITTE” vjen pranë Universitetit të Tiranës në Fakultetin e Gjuhëve të Huaja në datën 12.12.2022 në ora 11:00. Një ftesë për të gjithë studentët e interesuar për një të ardhme dhe karrierë unike. Bashkohuni në këtë event dhe njihuni me: •     Çfarë është Deloitte; •     Mundësitë e punësimit dhe internshipit dhe si funksionon proçesi i rekrutimit; •     Programin “Brand...
Lexo më shumë
Në kuadër të manifestimit të javës së XXII të Gjuhës Italiane nëpër Botë, ditën e enjte data 27 Tetor 2022, ora 10:00, Prof. Dr. Klara Kodra do të mbajë një konferencë me titull: PASURIA E GJUHËS DHE PASURIA E MESAZHIT TEK LANDOLFI: PROBLEME TË PËRKTHIMIT, pranë bibiotekës “Argjiro” e Fakultetit te Gjuhëve të Huaja të Universitetit të Tiranës.    Nell’ambito delle manifestazioni per...
Lexo më shumë
Njoftim për Maturantët Të dashur Maturantë që keni aplikuar në Fakultetin e Gjuhëve të Huaja,ju falenderojmë për besimin që transmetoni për Fakultetin, nëpërmjet aplikimit tuaj. Bashkëngjitur do të gjeni listat e plota paraprake të raundit të tretë të renditjes së kandidatëve për të ndjekur studimet në Fakultetin e Gjuhëve të Huaja të Universitetit të Tiranës....
Lexo më shumë
Njoftim për Maturantët Të dashur Maturantë që keni aplikuar në Fakultetin e Gjuhëve të Huaja,ju falenderojmë për besimin që transmetoni për Fakultetin, nëpërmjet aplikimit tuaj. Bashkëngjitur do të gjeni listat e plota paraprake të raundit të dytë të renditjes së kandidatëve për të ndjekur studimet në Fakultetin e Gjuhëve të Huaja të Universitetit të Tiranës....
Lexo më shumë
Mundësi të shumta për studentët, mësuesit e gjuhëve të huaja dhe stafin akademik të Fakultetit të Gjuhëve të Huaja nga bashkëpunimi me Ambasadën E Shteteve të Bashkuara të Amerikës në Tiranë. Jeni mësues të gjuhës angleze dhe ju nevojitet një trajnim?! Jeni mësues të gjuhëve të huaja por jo vetëm të asaj angleze dhe dëshironi...
Lexo më shumë
Fakulteti i Gjuhëve të Huaja iu bashkua sot kremtimeve mbarëkombëtare dhe evropiane me rastin e Ditës Evropiane të Gjuhëve!    Maturantë nga instititucione të arsimit parauniversitar, Gjimnazi jopublik “Ernest Koliqi” si edhe Gjimnazi “5 tetori” në Kuçovë vizituan sot ambientet e Fakultetit tonë, Fakulteti që në themel të funksionimit të tij ka shumëgjuhësinë.   Prof.Dr...
Lexo më shumë
Drejtori i sapoemëruar i Institutit Italian të Kulturës, Z. Alessandro Ruggera, zhvilloi një takim me Dekanen e Fakultetit të Gjuhëve të Huaja dhe pedagogë të Departamentit të gjuhës italiane me fokus mbështetjen dhe bashkëpunimin në projekte të përbashkëta në kuadër të promovimit të gjuhës dhe kulturës italiane, mbështetjen e formimit të studentëve mësues të ardhshëm...
Lexo më shumë
1 2 3 15

Komente Së Fundi

  Kategori

  KONTAKTET PER CDO DEPARTAMENT

  Departamenti i Gjuhës Angleze
  [email protected]
  Departamenti i Gjuhës Gjermane
  [email protected]
  Departamenti i Gjuhës Frënge
  [email protected]
  Departamenti i Gjuhës Italiane
  [email protected]
  Departamenti i Gjuhës Spanjolle
  [email protected]
  Departamenti i Gjuhës Greke
  [email protected]
  Departamenti i Gjuhëve Sllave – Ballkanike
  [email protected]