Prill 2019

Month

Njoftim ! AUF-ja në Evropën Lindore dhe Qëndrore ka hapur thirrjen rajonale për shprehje interesi : Konkursi Rajonal “Ideja ime e Biznesit” 2019 Duke patur si prioritet strategjike futjen në […]
Lexo më shumë
Njoftim ! Bashkëngjitur do të gjeni VKM nr.226, datë 17.04.2019 mbi kategoritë e shërbimeve të ofruara nga entet shtetërore dhe subjekte të tjera, të cilat përfitohen me çmime të reduktuara […]
Lexo më shumë
Njoftim ! Bashkengjitur do te gjeni thirrjen per konferencen e e dyte te studenteve te Departamentit te Anglishtes, date 21.06.2019 me temë “NEW DIMENSIONS AND APPROACHES IN ENGLISH STUDIES” Konferenca […]
Lexo më shumë
Njoftim ! Bashkëngjitur do të gjeni Urdhërin e Brëndshëm Nr.7 datë 24.04.2019 të Rektoratit të Universitetit të Tiranës, mbi shpalljen e fillimit të procedurave të aplikimit për anëtarin e Bordit […]
Lexo më shumë
Në kuadër të programit Erasmus +, është hapur thirrja për aplikime për bursa për mobilitete për stafin akademik me kohë të plotë të Universitetit të Tiranës në Universitetin Tuscia në […]
Lexo më shumë
Njoftim ! Departamenti i Gjuhes Spanjolle organizon me date 24/04/2019, ora 11:00 ne ambientet e Fakultetit te Gjuheve te Huaja, Leximin e Vepres se Servantesit, Don Kishoti i Mançes
Lexo më shumë
Njoftim ! Në kuadër të programit Erasmus + është hapur thirrja për aplikime për bursa për mobilitete për studentët e Universitetit të Tiranës në Universitetin Clermont Auvergne, në Francë për […]
Lexo më shumë
Shpallet konkursi për 1 vend pune të emërtesës “specialist i menaxhimit të përditshëm të shërbimeve” me kontratë  pune të përkohëshme. Bashkëngjitur do të gjeni dhe kriteret. Kliko këtu.
Lexo më shumë
Njoftim ! Në kuadër të Programit Erasmus + është hapur thirrja për aplikime për bursa për mobilitete për studentët dhe stafin me kohë të plotë, për semestrin e parë të […]
Lexo më shumë
Njoftim ! Prilli është muaj i dashur për ne pasi si çdo vit Fakulteti i Gjuhëve të Huaja, Departamenti i Gjuhës Spanjolle në bashkëpunim me Ambasadën Spanjolle organizojnë aktivitete të […]
Lexo më shumë
1 2