Maj 2022

Month

Të dashur studentë! Ashtu siç jeni informuar që në muajin Prill, Agjencia e Sigurimit të Cilësisë në Arsimin e Lartë (ASCAL) po organizon Sondazhin Kombëtar të Studentëve (SKS) me qëllim vlerësimin e mësimdhënies dhe aspekte të tjera në funksion të saj nga studentët. Studentët janë pjesa më e rëndësishme dhe preken drejtpërdrejt nga shërbimi që...
Lexo më shumë
Të dashur studentë dhe pedagogë të Fakultetit të Gjuhëve të Huaja, Sot më datë 31 Maj 2022 në orën 12:00 13:00 në sallën 310 në Fakultetin e Gjuhëve të Huaja do të zhvillohet një bashkëbisedim rreth « Objektivave të Zhvillimit të Qëndrueshëm në Universitet si edhe do të shpallen fituesit e konkursit « Eseja dhe...
Lexo më shumë
Në Degën e Gjuhës Turke u zhvillua leksioni i pedagoges Hatice Yazgan e cila ishte në auditoret tona në kuadër të Erasmus+. Prof, Hatice Yazgan, sot në audioret e FGJH-së foli për marrëdhënien gjuhë kulturë, në kuadrin e kontaktit gjuhësor ndërmjet shqipes dhe turqishtes.
Lexo më shumë
Fakulteti i Gjuhëve të Huaja në bashkëpunim me Fakultetin e Historisë dhe Filologjisë organizoi  Panairin e Punës 2022 ku ishin prezent mbi 30 kompani, organizata, institucione arsimore, shtëpi botuese, agjensi turistike, apo biznese të cilat paraqitën oferta pune për studentët tanë. Panairi i Punës shërbeu si një pikë takimi mes studentëve dhe kompanive të ndryshme...
Lexo më shumë
Njoftim! Në kuadër të bashkëpunimit të Fakultetit të Gjuhëve të Huaja – UT me Fakultetin e Shkencave Humane dhe Sociale në Universitetin e Zagrebit është hapur thirrja për bursa mobiliteti për studentët e Fakultetit të Gjuhëve të Huaja – UT që dëshirojnë të shkojnë në Fakultetin e Shkencave Humane dhe Sociale në Universitetin e Zagrebit...
Lexo më shumë
Leksion i hapur THE GEOGRAPHY OF WORDS:THE MOST DIVERSE DIVERSITY”. Nga: Danko SIPKA, Profesor i ftuar UNIVERSITETI SHTETËROR I ARIZONËS 3 qershor 2022, ora 10:00 Salla “Evropa” FGJH-UT
Lexo më shumë
Në kuadër të programit Erasmus + është hapur thirrja për aplikime për bursa mobiliteti për studentët e Universitetit të Tiranës në Universitetin Almerias,në Spanjë. Dokumentacioni duhet dorëzuar dorazi dhe i skanuar në Sektorin e Marrëdhënieve me Jashtë në adresën e-mail   [email protected]  Bashkangjitur gjeni informacione të mëtejshme në lidhje me procedurën e aplikimit dhe dokumentacionin e nevojshëm.
Lexo më shumë
Lutem vini re informacionin e përcjellë nga zyra IRO në UT, në lidhje me mundësinë e aplikimit online për një  mobilitet trajnimi Erasmus + në universitetin Linnaeus në Suedi, që do të organizohet në tetor 2022. Mobiliteti do të zhvillohet në datat 10-14 Tetor 2022 Afati i aplikimit është data 30 Maj 2022 Linku i...
Lexo më shumë
1 2 3 4 5