Tetor 2019

Month

Udhërrëfyes në frengjisht dhe në italisht për Muzeun Kombëtar të Përgjimeve «Shtëpia me gjethe» Një prej muzeve më intrigues në Shqipëri, « Shtëpia me gjethe » do të ofrojë për visitorët frankofonë […]
Lexo më shumë
Në kuadër të Nismës së FGjH-së ” Dhuro, Lexo një Libër”, Departamenti i Gjuhëve Sllave dhe Ballkanike, Dega e Gjuhës Ruse fton, ish Profesorin e Nderuar dhe njëkohësisht përkthyes i […]
Lexo më shumë
Në kuadër të aktiviteteve të “Tetorit Gjerman” të mbështetura nga Ambasada Gjermane në Tiranë, Departamenti i Gjuhës Gjermane pranë Fakultetit të Gjuhëve të Huaja organizon ditën e mërkurë, dt. 30.10.2019 […]
Lexo më shumë
[Best_Wordpress_Gallery id=”6″ gal_title=”INFORMACION MBI ZHVILLIMIN E KONFERENCËS XII NDËRKOMBËTARE TË DEPARTAMENTIT TË GJUHËS ANGLEZE”]   INFORMACION MBI ZHVILLIMIN E KONFERENCËS XII NDËRKOMBËTARE TË DEPARTAMENTIT TË GJUHËS ANGLEZE  Në datat 25 […]
Lexo më shumë
Në kuadër të programit Erasmus + është shtyrë thirrja për aplikime për bursa për mobilitete për studentët e Universitetit të Tiranës në Universitetin e Zadarit, në Kroaci për semestrin e […]
Lexo më shumë
Në kuadër të Programit Erasmus + është hapur thirrja për aplikime për bursa për mobilitete për studentët e Universitetit të Tiranës, në Universitetin e Vilniusit, Lituani për semestrin e dytë […]
Lexo më shumë
Në kuadër të programit Erasmus + është hapur thirrja për aplikime për bursa për mobilitete për stafin akademik me kohë të plotë të UT-së për mësimdhënie në Universitetin e Vilniusit, […]
Lexo më shumë
NJOFTOHEN TË GJITHË MATURANTËT TË CILËT KANË APLIKUAR NË FAKULTETIN E GJUHËVE TË HUAJA NË RAUNDIN E TRETË SE KËRKESAT DO TË PRANOHEN DERI DITËN E NESËRME DATË 29.10.2019 ORA […]
Lexo më shumë
Njoftim ! Bashkengjitur do te gjeni informacionin “Study in Europe Fair in Tirana”. 
Lexo më shumë
Mesimi per vitin e pare te ciklit te dyte te studimeve master fillon diten e hene date 28.10.2019.
Lexo më shumë
1 2 3 4 5

Komente Së Fundi

    Kategori