Tetor 2019

Month

Bashkëngjitur do të gjeni programin dhe ftesën e Konferencës XII Ndërkombetare të Departamentit të Gjuhës Angleze,  në datat 25-26.10.2019.      
Lexo më shumë
Në datat 25 dhe 26 tetor 2019 Departamenti i Gjuhës Angleze organizoi Konferencën e 12-të ndërkombëtare me temë “New Dimensions and Approaches in English Studies”, në të cilën u mbajtë kumtesa në fushën e mësimdhënies e metodologjisë së gjuhëve të huaja, studimeve përkthimore, letërsisë dhe studimeve kulturore, të përgatitura nga studiues dhe pedagogë të universiteteve...
Lexo më shumë
Njoftim ! Në kuadër të nismës “Dhuro, lexo një libër”, nesër do të jetë i pranishëm Prof.dr. Ilia Lëngu. Bashkangjitur do të gjeni edhe posterin lidhur me këtë takim.
Lexo më shumë
Njoftim ! Bashkëngjitur do të gjeni fituesit e Master i Shkencave dhe Master Profesional 2019-2020 në të gjitha programet e studimit që ofron Fakulteti i Gjuhëve të Huaja . Gjithashtu […]
Lexo më shumë
Në kuadēr te Nismës së FGJH-së për muajin Tetor të Letërsisë dhe të Librit “Dhuro, Lexo një Libër” studentët e Departamentit të Gjuhëve Sllave dhe Ballkanike patën një bisedë të […]
Lexo më shumë
Bashkëngjitur do të gjeni programin dhe ftesën e Konferencës XII Ndërkombetare të Departamentit të Gjuhës Angleze,  në datat 25-26.10.2019. 21.10.2019, Invitation to 12th International Conference of the English Department, 25-26.10.2019 […]
Lexo më shumë
Sot në ambientet e Fakultetit të Gjuhëve të Huaja, nisi trajnimi me studentë të Gjuhës Frënge, rreth praktikave teatrale dhe të mësuarit të gjuhës së huaj. Zoti Jan Nowak, profesor […]
Lexo më shumë
Ne kuader te javes se kultures italiane ne bote, edicioni i XIX me mbeshtetjen e Ambasades Italiane, Ambasades Franceze, te Agjensise Universitare te Frankofonise, ne bashkepunim me Departamentin e Gjuhes […]
Lexo më shumë
Njoftim ! Në kuadër të programit Erasmus+ është hapur thirrja për aplikime për bursa për trajnim për studentët e Universitetit të Tiranës në Universitetin Alexandru Ioan Cuza të Iași, në […]
Lexo më shumë
Njoftim ! Në kuadër të Programit Erasmus + është hapur thirrja për aplikime për bursa për mobilitete për studentët e Universitetit të Tiranës në Universitetin Huelva, në Spanjë, për semestrin […]
Lexo më shumë
1 2 3 4 5

Komente Së Fundi

    Kategori