Mars 2021

Month

Fakulteti i Gjuhëve të Huaja në Universitetin e Tiranës ! Fakulteti i Gjuhëve të Huaja në Universitetin e Tiranës ! Fakulteti i ëndërrave që bëhen realitet. Fakulteti i shpresave , […]
Lexo më shumë
DEPARTAMENTI I GJUHËVE SLLAVE E BALLKANIKE,DEGA E GJUHËS RUSE, FTON TË GJITHË MATURANTËT TË STUDIOJNË GJUHËN RUSE NË FAKULTETIN E GJUHËVE TË HUAJA. DEPARTAMENTI I GJUHËVE SLLAVE E BALLKANIKE, DEGA […]
Lexo më shumë
Zgjidhni Gjuhën Ruse dhe bëhuni përkthyes të saj! Zgjidhni Gjuhën Ruse dhe bëhuni përkthyes të saj!Tregu i punës kërkon folës së kësaj Gjuhe. Ku më mirë se në FGJH të […]
Lexo më shumë
Arsyet pse duhet të studioni gjuhën Ruse pranë Fakultetit të Gjuhëve të Huaja ! Arsyet pse duhet të studioni gjuhën Ruse pranë Fakultetit të Gjuhëve të Huaja i gjeni bashkëngjitur […]
Lexo më shumë
Bëhu një përkthyes i mirë i Gjuhës Ruse, që të investosh në fushën e bukur të Turizmit me perspektivë për të ardhmen tënde! Industria e turizmit zë një vend të […]
Lexo më shumë
Akademia e Shkencave e Shqipërisë ka hapur thirrjen për aplikime për pjesëmarrje në konkursin për çmimet shkencore kombëtare që ajo ofron. Ftohen për të marrë pjesë dhe konkurruar me veprat/punimet/projektet […]
Lexo më shumë
Njoftim ! Bashkëngjitur do të gjeni Urdhërin e Brendshëm Nr. 18 datë 01.03.2021, të Dekanit të Fakultetit të Gjuhëve të Huaja, mbi strukturën mesimore të rishikuar (me kohëzgjatjen e sezonit […]
Lexo më shumë
NJOFTIM! Mbrojtja e Gjuhës Italiane në Fakultetin tonë do të zhvillohet në datën 02.04.2021 ora 09:00 ne auditoret e Fakultetit dhe në datën 03.04.2021 do të zhvillohet ONLINE ora 09:00. […]
Lexo më shumë
Njoftim ! Bashkëngjitur do të gjeni Vendimin Nr.2 datë 01.03.2021 dhe  Vendimin Nr.3, datë 01.03.2021 “Për ngritjen e Komisioneve të Zgjedhjeve në njësitë e UT-së, dhe fillimin e procesit të […]
Lexo më shumë
Njoftim ! Në kuadër të Programit Erasmus+ është hapur thirrja për aplikime për bursa për mobilitete për studentët e Universitetit të Tiranës në Universitetin Masaryk, Republika Çeke, për semestrin e […]
Lexo më shumë
1 2