Fakulteti i Gjuhëve të Huaja në Universitetin e Tiranës !

Fakulteti i Gjuhëve të Huaja në Universitetin e Tiranës !

Fakulteti i Gjuhëve të Huaja në Universitetin e Tiranës !

Fakulteti i ëndërrave që bëhen realitet.

Fakulteti i shpresave , qe hapi dyert për sa e sa breza. Aty ku te gjithë ndihen të barabartë dhe dija i bashkon.

Bëhuni pjesë e FGJH-së që e ardhmja juaj të buzëqesh!

Fakulteti i Gjuhëve të Huaja në Universitetin e Tiranës !