4 Mars, 2021

Day

Njoftim ! Bashkëngjitur do të gjeni Vendimin Nr.2 datë 01.03.2021 dhe  Vendimin Nr.3, datë 01.03.2021 “Për ngritjen e Komisioneve të Zgjedhjeve në njësitë e UT-së, dhe fillimin e procesit të […]
Lexo më shumë