KSFGJH Aktivitete 2021-2022

Kategori

Më datë 12 maj 2022, u  zhvillua Konferenca Studentore me temë “Të nxënit në shekullin XXI, problematikat dhe perspektivat”. Një konferencë që u organizua për herë të parë me nismën e Këshillit Studentor FGJH dhe mbështetjen e Fakultetit të Gjuhëve të Huaja. Studentët dorëzuan punimet dhe mbajtën kumtesat e tyre në gjuhë të ndryshme rreth...
Lexo më shumë
11
Me 24 nentor 2021,    KSFGJH organizoi turneun 1-ditor “Artur Sula” ne nder te kujtimit te ish Dekanit te Fakultetit te Gjuheve te Huaja. Ky turne bashkoi fakultetet e Universitetit te Tiranes ne ndeshje futbolli dhe volejbolli. KSFGJH ka qene gjithmone nismetar per aktivitete sportive te cilat ngjallin frymen e bashkepunimit.
Lexo më shumë