Turneu Sportiv “Artur Sula”

11

Me 24 nentor 2021,    KSFGJH organizoi turneun 1-ditor “Artur Sula” ne nder te kujtimit te ish Dekanit te Fakultetit te Gjuheve te Huaja. Ky turne bashkoi fakultetet e Universitetit te Tiranes ne ndeshje futbolli dhe volejbolli. KSFGJH ka qene gjithmone nismetar per aktivitete sportive te cilat ngjallin frymen e bashkepunimit.