Shtyhet afati i aplikimit ” Për bursë dhe përjashtim ose reduktim nga tarifa e shkollimit” deri në datën 07.12.2021.

Njoftim !

 
Njoftohen të gjithë studentët të vitit akademik 2021-2022, të Ciklit të parë të cilët përfitojne ” Bursë dhe përjashtim nga tarifa e shkollimit” dhe studentët e Ciklit të dytë të cilët përfitojne “reduktim nga tarifa e shkollimit” se shtyhet afati i aplikimit deri në datën 07.12.2021. Dorëzimi i dokumentave do të bëhet pranë departamenteve përkates.

Leave a Reply