Qershor 2023

Month

NJOFTIM – Njoftohen të gjithë studentët e Ciklit të Parë Bachelor të degëve Anglisht, Frengjisht, Gjermanisht, Greqisht, Italisht, Spanjisht, Turqisht, Rusisht të vitit të tretë, të paraqiten në sekretarinë mësimore brenda ditës së premte dt 30.06.2023 për regjistrimin në provimin perfundimtar dhe verifikimin e krediteve të marra. 29.06.2023-SEKRETARIA MËSIMORE
Lexo më shumë
NJOFTIM!! Njoftohen të gjithë studentët e ciklit të parë dhe ciklit të dytë të studimeve se duhet të kryejnë pagesën e tarifës së shkollimit për vitin akademik 2022-2023. Mandat-pagesat duhet të dorëzohen pranë Sekretarisë mësimore të ciklit përkatës, brenda datës 26.06.2023 ora 09:00. Suksese në diplomim! -Sekretaria Mësimore-  
Lexo më shumë
Në kuadër të projekteve të organizuara nga departamenti i gjuhës angleze, më datën 16 qershor 2023, u zhvillua aktiviteti në lidhje me kërkimin shkencor. Aktiviteti u hap nga kordinatori, Prof.Dr. Viktor Ristani, i cili informoi në lidhje me rëndësinë e përgatitjes së temave të masterit në përputhje me manualin.  Më pas u vijua me disa...
Lexo më shumë
Në kuadër të projekteve të organizuara nga departamenti i gjuhës angleze, më datën 16 qershor 2023, u zhvillua aktiviteti në lidhje me praktikën profesionale (stazhin) me koordinatore Prof. Dr. Elida Tabaku. Pjesëmarrja e Znj. Fozilet Simoni, Specialiste në Sektorin e Inspektimit dhe Vlerësimit të Cilësisë, Drejtoria e Përgjithshme e Arsimit Parauniversitar u mirëprit dhe informacioni...
Lexo më shumë
!!NJOFTIM Çmimi i Guvernatorit për Diplomën më të Mirë për vitin 2023 Ftesë për tema Banka e Shqipërisë fton të gjithë të interesuarit të marrin pjesë në konkursin e hapur “Çmimi i Guvernatorit për Diplomën më të Mirë për vitin 2023”, i dedikuar për studentët me origjinë shqiptare të diplomuar gjatë periudhës tetor 2022 –...
Lexo më shumë
Departamenti i Gjuhës Gjermane, pranë Fakultetit të Gjuhëve të Huaja, në Universitetin e Tiranës, organizoi në kuadër të projektit READ „Interpretimi dhe përkthimi në realitetin virtual. Integrimi i teknologjisë në procesin e përkthimit“ më datë 07.06.2023 në orën 14.30 në sallën 212 takimin e radhës me studentët e programeve të studimit: Master në përkthim-interpretim dhe...
Lexo më shumë
Grupi i punës i projekteve të departamentit të gjuhës angleze përgatitën veprimtaritë e rradhës, të cilat do të mbahen më datë 16 qershor 2023 në orën 11:00. Të dy veprimtaritë do të organizohen në kuadër të projektit “Përmirësimi i kërkimit shkencor me kërkuesit e rinj të Departamentit të Gjuhës Angleze” dhe projektit “Praktika profesionale për...
Lexo më shumë
Dita e tretë e Shkollës Verore: “Potenciale të Itinerareve Kulturore të Këshillit të Evropës në Shqipëri: burime të territorit”.   Leksionet e ditës së sotme të mbajtura nga Prof. Pierre Frustier, ekspert i Këshillit të Evropës për Itineraret kulturore, Z. Arnen SULA -Themelues Tek bunkeri, Zj.Rezarta BARE – Këshilltare për turizmin dhe zhvillimin e qëndrueshëm rural (GIZ...
Lexo më shumë
Qendra e Trajnimeve të Fakultetit të Gjuhëve të Huaja zhvilloi trajnimin me temë “Mësimdhënia dhe të nxënët bazuar në kompetenca dhe planifikimi i veprimtarive mësimore sipas nevojave të veçanta dhe niveleve mësimore” nën drejtimin e Prof. Asoc. Dr Aida Gjinali. Trajnimi u zhvillua duke u bazuar në aspektin teorik që ofron literarura botërore, atij praktik...
Lexo më shumë
1 2

Komente Së Fundi

  Kategori

  KONTAKTET PËR ÇDO DEPARTAMENT

  Departamenti i Gjuhës Angleze
  [email protected]
  Departamenti i Gjuhës Gjermane
  [email protected]
  Departamenti i Gjuhës Frënge
  [email protected]
  Departamenti i Gjuhës Italiane
  [email protected]
  Departamenti i Gjuhës Spanjolle
  [email protected]
  Departamenti i Gjuhës Greke
  [email protected]
  Departamenti i Gjuhëve Sllave – Ballkanike
  [email protected]