Karta e Studentit

Kategori

Panairi “Karta e Studentit” Sot u zhvillua Panairi informues për shërbimet që ofron Karta e Studentit, organizuar nga Bashkia Tiranë, në bashkëpunim me Fakultetin e Gjuhëve të Huaja dhe Fakultetin e Histotorisë dhe të Filologjisë të Universiteti i Tiranes. Faqja Zyrtare.   Biznese të ndryshme prezantuan në stendat e tyre, shërbimet dhe ofertat që përfitojnë...
Lexo më shumë
Karta e Studentit është mjeti nëpërmjet të cilit studentët përfitojnë mjaft avantazhe, tarifa të reduktuara dhe oferta të dedikuara, si nga institucionet publike ashtu edhe nga subjektet private. Paisja dhe paraqitja e kartës është e detyrueshme nga ana e çdo studenti për përfitimin e këtyre avantazheve. Në rrjetin e shërbimeve publike, me të cilin mund...
Lexo më shumë
Universiteti i Tiranës ka ndërtuar një pyetësor drejtuar të gjithë studentëve të Universitetit të Tiranës, me fokus përdorimin e Kartës së Studentit. Karta e Studentit është një instrument mjaft i dobishëm, nga e cila studentët përfitojnë avantazhe, tarifa të reduktuara dhe oferta të dedikuara, si nga institucionet publike ashtu dhe nga subjektet private. Qëllimi i...
Lexo më shumë