Shkurt 2020

Month

1- Studentët të cilët kanë mesatare mbi 6(gjashtë) dhe që i kanë likuiduar të gjitha detyrimet e vitit paraardhës përfitojnë […]
Lexo më shumë
Ne daten 25.02.2020 Dega e Gjuhes Ruse organizoi nje takim mbreselenes me perkthyesin e njohur te gjuhes ruse z. Jorgji […]
Lexo më shumë
Në kuadër të programit Mevlana Exchange është hapur thirrja për aplikim për bursa shkëmbimi për vitin akademik 2020-2021. Mevlana Exchange […]
Lexo më shumë
1 2 3

Kategori