Gusht 2022

Month

Dokumentet e nevojshme për regjistrimin e Aplikantëve Fitues për të ndjekur studimet në Fakultetin e Gjuhëve të Huaja (UT), në Raundin e Parë të Regjistrimeve (2 Shtator deri në 15 Shtator 2022), gjatë 7 fazave (48-orëshe), sipas Udhëzimit përkatës të MASR dhe Vendimit të Bordit të Administrimit UT, janë: 1 – Dokumenti i identifikimit (kartë...
Lexo më shumë
Njoftim për Maturantët Të dashur Maturantë që keni aplikuar në Fakultetin e Gjuhëve të Huaja,ju falenderojmë për besimin që transmetoni për Fakultetin, nëpërmjet aplikimit tuaj. Bashkëngjitur do të gjeni listat e plota paraprake të renditjes së kandidatëve për të ndjekur studimet në Fakultetin e Gjuhëve të Huaja të Universitetit të Tiranës. Deri tek vija e...
Lexo më shumë
Në kuadër të programit Erasmus + është hapur thirrja për aplikime për bursa mobiliteti për studentët e Universitetit të Tiranës,në Universitetin e Urbinos, Itali. Dokumentacioni duhet dorëzuar dorazi dhe i skanuar në Sektorin e Marrëdhënieve me Jashtë në adresën e-mail   [email protected]  Bashkangjitur gjeni informacione të mëtejshme në lidhje me procedurën e aplikimit dhe dokumentacionin e nevojshëm.
Lexo më shumë
Në kuadër të programit Erasmus + është hapur thirrja për aplikime për bursa mobiliteti për studentët e Universitetit të Tiranës,në Universitetin Mariborit,Slloveni. Dokumentacioni duhet dorëzuar dorazi dhe i skanuar në Sektorin e Marrëdhënieve me Jashtë në adresën e-mail   [email protected]  Bashkangjitur gjeni informacione të mëtejshme në lidhje me procedurën e aplikimit dhe dokumentacionin e nevojshëm.
Lexo më shumë
Njoftim! Fakulteti i Gjuhëve të Huaja hap Qendrën e Kurseve të Gjuhëve të Huaja. Ju bëjmë thirrje të aplikoni për staf mësimdhënës me kohë të pjesshme për kurset në gjuhën: angleze, italiane, gjermane, frënge, spanjolle, greke, turke, ruse, kroate, hebraike, arabe, polake
Lexo më shumë
– A dëshironi të zhvilloni aftësitë tuaja në fushën e përkthimit letrar? A keni përvojë në përkthimin letrar në gjuhën shqipe nga ndonjë gjuhë e BE-së apo e Ballkanit Perëndimor? – A jeni i interesuar të merrni pjesë në një trajnim profesional për të përfituar njohuri të reja që do ju ndihmojë për të zhvilluar...
Lexo më shumë
Mirëpritëm studentët fitues Vendit të Parë në Debatin Kombëtar në kuadër të programit “Debating Economics” të @jaofalbania, me pjesëmarrje të 5 Universiteteve Kombëtare, pjesë të projektit “3E-English-Entrepreneurship-Employability”. Skuadra e FGjH-së, e përfaqësuar nga Enkela Binaj dhe Arsen Cenaj, u shpall fituese dhe do të përfaqësojë Shqipërinë në IDEA Youth Forum 2022. Viti i ri akademik...
Lexo më shumë