Qershor 2021

Month

Njoftim! Bashkëngjitur do të gjeni grafikët e provimeve, sezoni i minivjeshtës, Verë 2021, si dhe data e provimit te formimit per programet Bachelor, në degën Gjuhë Gjermane.   Grafikët e […]
Lexo më shumë
Eja Studio gjuhën Greke në FGJH! Studio gjuhën greke edhe me profesorë grek si Dr. Isaak Papadopoulos .
Lexo më shumë
Njoftim! Bashkëngjitur do të gjeni grafikët e provimeve, sezoni i minivjeshtës, Verë 2021, per programet Bachelor, në degën Gjuhë Spanjolle. Grafikët e provimeve, sezoni i minivjeshtës, Verë 2021, per programet […]
Lexo më shumë
Njoftim! Bashkëngjitur do të gjeni grafikët e provimeve, sezoni i minivjeshtës, Verë 2021, per programet Bachelor, në degën Gjuhë Turke. Grafikët e provimeve, sezoni i minivjeshtës, Verë 2021, per programet […]
Lexo më shumë
Njoftim! Bashkëngjitur do të gjeni grafikët e provimeve, sezoni i minivjeshtës, Verë 2021, per programet Bachelor, në degën Gjuhë Ruse. Grafikët e provimeve, sezoni i minivjeshtës, Verë 2021, per programet […]
Lexo më shumë
Njoftim! Bashkëngjitur do të gjeni grafikët e provimeve, sezoni i minivjeshtës, Verë 2021, si dhe data e provimit te formimit per programet Bachelor, në degën Gjuhë Frenge.   Grafikët e […]
Lexo më shumë
Eja në FGJH! Studio gjuhën Ruse edhe me profesorë të huaj Rusishtfolës si Msc. Olena Mykhaylenko Zoto.
Lexo më shumë
Njoftim ! Bashkëngjitur do të gjeni grafikët e provimeve, sezoni i minivjeshtës, Verë 2021, per programet Bachelor, në degën Gjuhë Greke. Datat e provimeve,minivjeshte greqisht 2021
Lexo më shumë
Njoftim ! Bashkëngjitur do të gjeni grafikët e provimeve, sezoni i minivjeshtës, Verë 2021, si dhe grafiket e provimeve te formimit per programet Bachelor, në degën Gjuhë Italiane. MINIVJESHTA – […]
Lexo më shumë
Në kuadër të bashkëpunimit me Fakultetet e Universitetit të Tiranës mbi ngritjen e kapaciteteve të tyre për ndërkombëtarizimin e programeve të ofruara prej tyre, Fakulteti i Gjuhëve të Huaja, si […]
Lexo më shumë
1 2 3 4 5