Mars 2018

Month

Njoftim për hapjen e aplikimeve për bursa mobiliteti për studentët e Universitetit të Tiranës në Universitetin e Bolonjës në Itali Në kuadër të programit Erasmus + është hapur thirrja për […]
Lexo më shumë
Njoftim për organizimin e një sondazhi për studimin e tregut të punës me ish studentët që kanë mbaruar studimet master Për nevojat e akreditimit, po organizohet një sondazh për studimin […]
Lexo më shumë
Njoftim për fillimin e kurseve të trajnimit për mësuesit e gjuhëve të huaja Fillojnë kurset e trajnimit në Prill 2018 në FGJH Fakulteti i Gjuhëve të Huaja, Universiteti i Tiranës  […]
Lexo më shumë
Njoftim për organizimin e një takimi informues me studentët lidhur me bursat për në Forumin Europian Alpbach Ditën e premte, datë 16.03.2018 në orën 11:00, në Fakultetin e Gjuhëve të […]
Lexo më shumë
Ekskursion kulturor në qytetin e Selanikut Në datat 8-10 shkurt 2018, studentët dhe pedagogët e Degës së Gjuhës Greke zhvilluan një ekskursion kulturor në qytetin e Selanikut, të mundësuar nga […]
Lexo më shumë
Njoftim për studentët e vitit të parë që kanë përfituar bursë. Njoftohen studentët e vitit të parë, Cikli i Parë (Bachelor) të cilët kanë përfituar bursë dhe e gjejnë emrin […]
Lexo më shumë
Njoftim për turin Munich-Brussels-Zurich-Milano. Përfaqësues të sdutenteve në senatin e Universitetit të Tiranës organizojnë turin e mëposhtëm turistik Munich-Brussels-Zurich-Milano nga data 22.03.2018 deri më datë 28.03.2018. Afati i fundit i […]
Lexo më shumë
Për herë të parë në Fakultetin e Gjuheve te Huaja u shpërndan kartat e studentit dhe certifikata zyrtare të regjistrimit të studentëve në  Universitetin e Strasburgut.
Lexo më shumë