Mundësi Punësimi

Kategori

”EXPLORE DELOITTE” vjen pranë Universitetit të Tiranës në Fakultetin e Gjuhëve të Huaja në datën 12.12.2022 në ora 11:00. Një ftesë për të gjithë studentët e interesuar për një të ardhme dhe karrierë unike. Bashkohuni në këtë event dhe njihuni me: •     Çfarë është Deloitte; •     Mundësitë e punësimit dhe internshipit dhe si funksionon proçesi i rekrutimit; •     Programin “Brand...
Lexo më shumë

Komente Së Fundi

  Kategori

  KONTAKTET PER CDO DEPARTAMENT

  Departamenti i Gjuhës Angleze
  [email protected]
  Departamenti i Gjuhës Gjermane
  [email protected]
  Departamenti i Gjuhës Frënge
  [email protected]
  Departamenti i Gjuhës Italiane
  [email protected]
  Departamenti i Gjuhës Spanjolle
  [email protected]
  Departamenti i Gjuhës Greke
  [email protected]
  Departamenti i Gjuhëve Sllave – Ballkanike
  [email protected]