Deloitte Masterclass Albania x Fakulteti i Gjuhëve të Huaja

🏫 Në datat 13-24 Nentor 2023 risjellim për herë të tretë Deloitte Masterclass, me workshope interaktive të certifikuara, dedikuar studentëve të vitit të fundit të studimeve të larta për të zhvilluar aftësite teknike dhe praktike në biznes.
✏️Aplikimet për Masterclass janë të hapura në:
Deloitte Masterclass Albania
✒️Gjithashtu ne jemi në kërkim të zgjerimit të stafit tonë në pozicionet:
Audit Analyst
Audit Support Junior Analyst (Italian Speaker)
Data Management Associate – M&A Radar Team
👉🏻Gjithashtu të gjitha mundësitë që i përshtaten rrjetit tuaj të ALUMNI i gjeni të publikuara në: https://apply.deloittece.com/…/Deloitte…/12661