Shkurt 2022

Month

Departamenti i Gjuhës Italiane organizon në datën 1 mars 2022, ora 12:30 – 13:30, leksionin e hapur me titull La mia poesia tra mito e realtà, leksion që do të mbahet nga prof. Antonio Catalfamo. Ky leksion do të zhvillohet në sallën e bibliotekës Argjiro të FGJH-së dhe online në link-un e mëposhtëm. meet.google.com/gkd-mwky-pbt Janë...
Lexo më shumë
Në kuadër të programit Erasmus + është hapur thirrja për aplikime për bursa mobiliteti për studentët Ph.D dhe stafin akademik me kohë të plotë  të Universitetit të Tiranës në Universitetin Radboud në Holandë. Dokumentacioni duhet dorëzuar dorazi dhe i skanuar në Sektorin e Marrëdhënieve me Jashtë në adresën e-mail   [email protected]  Bashkangjitur gjeni informacione të mëtejshme në...
Lexo më shumë
Subjekti Europa Travel & Tours Shpk, është kompani Tour Operator me licensë në industrinë e Udhëtimit e Turizmit,me seli në Tiranë, me 27 vite eksperience,në tregun e turizmit. Me anë të kësaj kërkesë kërkon të punësojë: Student/studente ,Part time (5 orë në dite, për të ardhmen edhe për më gjatë) njohës të gjuhës frënge si...
Lexo më shumë
1 2 3 6

Komente Së Fundi

  Kategori

  KONTAKTET PER CDO DEPARTAMENT

  Departamenti i Gjuhës Angleze
  [email protected]
  Departamenti i Gjuhës Gjermane
  [email protected]
  Departamenti i Gjuhës Frënge
  [email protected]
  Departamenti i Gjuhës Italiane
  [email protected]
  Departamenti i Gjuhës Spanjolle
  [email protected]
  Departamenti i Gjuhës Greke
  [email protected]
  Departamenti i Gjuhëve Sllave – Ballkanike
  [email protected]