Njofim për punësim,Europs Travel & Tours Shpk

Subjekti Europa Travel & Tours Shpk, është kompani Tour Operator me licensë në industrinë e Udhëtimit e Turizmit,me seli në Tiranë, me 27 vite eksperience,në tregun e turizmit.
Me anë të kësaj kërkesë kërkon të punësojë:
Student/studente ,Part time (5 orë në dite, për të ardhmen edhe për më gjatë) njohës të gjuhës frënge si ( gjuhe e parë) ,
mundësisht dhe te gjuhës angleze si (gjuhë të dytë).
Për më shumë informacion na kontaktoni në Nr. 0692047020
Faleminderit për mirëkuptimin.
EUROPA TRAVEL & TOURS SHPK
Adresa :Rruga Shyqyri Ishmi, prane Xhamisë së Tabakëve,Tiranë