Dega e Projekteve

Kategori

📌Je 👩‍🏫👨‍🏫mësues dhe do të ndjekësh trajnime me kredite të akredituara nga Ministria e Arsimit dhe Sportit? 📝Regjistrohu në një ose disa nga modulet tona të trajnimit në linkun: https://trajnime.arsimi.rash.al/Trajnimes/TrajnimeMesues… #mësuesitpërmësuesit #mësuesitpërnxënësit #tëpresimnëfgjh #trajnimepërmësuesit #trajnime
Lexo më shumë
Mundësi të shumta për studentët, mësuesit e gjuhëve të huaja dhe stafin akademik të Fakultetit të Gjuhëve të Huaja nga bashkëpunimi me Ambasadën E Shteteve të Bashkuara të Amerikës në Tiranë. Jeni mësues të gjuhës angleze dhe ju nevojitet një trajnim?! Jeni mësues të gjuhëve të huaja por jo vetëm të asaj angleze dhe dëshironi...
Lexo më shumë