26 Shtator, 2022

Day

Mundësi të shumta për studentët, mësuesit e gjuhëve të huaja dhe stafin akademik të Fakultetit të Gjuhëve të Huaja nga bashkëpunimi me Ambasadën E Shteteve të Bashkuara të Amerikës në Tiranë. Jeni mësues të gjuhës angleze dhe ju nevojitet një trajnim?! Jeni mësues të gjuhëve të huaja por jo vetëm të asaj angleze dhe dëshironi...
Lexo më shumë
Fakulteti i Gjuhëve të Huaja iu bashkua sot kremtimeve mbarëkombëtare dhe evropiane me rastin e Ditës Evropiane të Gjuhëve!    Maturantë nga instititucione të arsimit parauniversitar, Gjimnazi jopublik “Ernest Koliqi” si edhe Gjimnazi “5 tetori” në Kuçovë vizituan sot ambientet e Fakultetit tonë, Fakulteti që në themel të funksionimit të tij ka shumëgjuhësinë.   Prof.Dr...
Lexo më shumë

Komente Së Fundi

    Kategori