Shkurt 2018

Month

Njoftim për publikimin e moduleve të akredituara për Fakultetin e Gjuhëve të Huaja Instituti i Zhvillimit të Arsimit (IZHA) Publikon modulet e akredituara për Fakultetin e Gjuhëve të Huaja , […]
Lexo më shumë
Njoftim për hapjen e aplikimeve për bursa mobiliteti për studentët, stafin akademik dhe administrativ të Universitetit të Tiranës në Universitetin e Alexandru Ioan Cuza të Iasi Rumani Në kuadër të […]
Lexo më shumë
Njoftim për hapjen e aplikimeve për bursa studimi në Universitetet e Turqisë, raundi i dytë dhe i tretë BURSA STUDIMI NË UNIVERSITETET E TURQISË RAUNDI I DYTË DHE I TRETË […]
Lexo më shumë
Njoftim për hapjen e aplikimeve për Javën Ndërkombëtare Studentore Të gjithë studentët e interesuar njoftohen se hapet thirrja për aplikim për Javën Ndërkombëtare Studentore që do tëorganizohet në Beograd, Serbi, në datat 15-23 korrik 2018.  Aplikimi bëhet në dy faza: faza e parë lidhet […]
Lexo më shumë
Njoftim për hapjen e regjistrimeve për kurset e semestrit të dytë të gjuhës kineze në Institutin Konfuci Instituti Konfuci hap regjistrimet për kurset e semestrit të dytë të gjuhës kineze. […]
Lexo më shumë
Njoftim për hapjen e regjistrimeve për kurset e semestrit të dytë të gjuhës kineze në Institutin Konfuci Instituti Konfuci hap regjistrimet për kurset e semestrit të dytë të gjuhës kineze. […]
Lexo më shumë
Njoftim për hapjen e aplikimeve për bursa mobiliteti për studentët dhe stafin akademik të Universitetit te Tiranes për mësimdhënie në Turqi. Në kuadër të programit Mevlana Exchange është hapur thirrja […]
Lexo më shumë
Njoftim për hapjen e aplikimeve për bursa mobiliteti për studentët dhe stafin akademik të Universitetit te Tiranes për mësimdhënie në Turqi. Në kuadër të programit Mevlana Exchange është hapur thirrja […]
Lexo më shumë
Njoftim për hapjen e aplikimeve për bursa për kurse të gjuhës gjermane – Bavari, Gjermani Qendra Bavareze Universitare për Evropën Qendrore, Lindore dhe Juglindore (BAYHOST) ofron bursa për kurse të […]
Lexo më shumë
Njoftim punësimi full-time për një përkthyes të gjuhës gjermane Vazhdojnë bashkëpunimet në ndihmë të studentëve tanë: Kompania AlbaGlobal kërkon të punësojë me kohë të plotë një përkthyes të gjuhës gjermane […]
Lexo më shumë
1 2