Prill 2018

Month

Njoftim për hapjen e aplikimeve të bursave të mobilitetit në Universitetin Saarland në Gjermani Në kuadër të programit Erasmus + është hapur thirrja për aplikime për bursa mobiliteti për studentët […]
Lexo më shumë
Njoftim për hapjen e aplikimeve të bursave të mobilitetit në Universitetin e Granadës në Spanjë Në kuadër të programit Erasmus + është hapur thirrja për aplikime për bursa mobiliteti për […]
Lexo më shumë
Njoftim mbi organizimin e shkollës verore në Universitetin “Alexandru Ioan Cuza i Iasi” Rumani Universiteti “Alexandru Ioan Cuza i Iasi”, Rumani, në datat 9-22 Korrik 2018 do të organizoje Shkollen […]
Lexo më shumë
Njoftim mbi organizimin e shkollës verore në Universitetin “Alexandru Ioan Cuza i Iasi” Rumani Universiteti “Alexandru Ioan Cuza i Iasi”, Rumani, në datat 9-22 Korrik 2018 do të organizoje Shkollen […]
Lexo më shumë
Njoftim për hapjen e aplikimit të bursave të mobilitetit në Universitetin Middle East Technical University në Turqi Në kuadër të programit Erasmus + është hapur thirrja për aplikime për bursa […]
Lexo më shumë
Njoftim për vazhdimësinë e Aktiviteteve të Javës së Letrave Vazhdimesia e Aktiviteteve te Javes se Letrave jane si me poshte : Diten e marte 24 prill do te vihet ne […]
Lexo më shumë
Njoftim për rinisjen e projektit PEERS midis Fakultetit të Gjuhëve të Huaja të Universitetit të Tiranës dhe Shkollës së Lartë Pedagogjike (HEP Lausanne – Zvicër). RINIS PROJEKTI PEERS  Rinis Projekti […]
Lexo më shumë
Njoftim mbi zhvillimin e një takimi informues mbi bursat “Fulbright” dhe “Humphrey” Ditën e premte, 20 prill, ora 11:00 në mjediset e FGjH-së (salla “Evropa”), për të gjithë të interesuarit, do të zhvillohet […]
Lexo më shumë
Dega e Gjuhës Greke organizoi Konferencën Ndërkombëtare Shkencore. Në datën 28 mars 2018 Dega e Gjuhës Greke organizoi Konferencën Ndërkombëtare Shkencore me temë: “Përçimi i letërsisë greke në letërsinë botërore […]
Lexo më shumë
Njoftim per vende te lira pune Albania Experience – Landways Destination Management Company kerkon te punesoje “Throuhghout Guides” per touret e organizuara prej saj ne vendet e Ballkanit dhe Europes […]
Lexo më shumë
1 2