Njoftim për vazhdimësinë e Aktiviteteve të Javës së Letrave

Njoftim për vazhdimësinë e Aktiviteteve të Javës së Letrave
Vazhdimesia e Aktiviteteve te Javes se Letrave jane si me poshte :
Diten e marte 24 prill do te vihet ne skene pjesa e teatrit “La bella Dorotea” e autorit Miguel Mihura në Teatrin eksperimental, salla Molier, ora 10.30.
Diten e premte 27 prill do të zhvillohet takimin e VI i profesoreve te spanjishtes ne Tirane (Salla Argjiro, ora 09.00).
Bashkengjitur do te gjeni dhe materialin .