Summer school/Winter school – Osmanisht

Kategori

Tradita vazhdon. Auditoret e FGJH u mbushën përsëri me studentë e studiues për paleografinë dhe kaligrafinë e osmanishtes. Në ditën e parë të shkollës verore të paleografisë dhe tekstologjisë osmane 2-12 qershor 2022 referoi specialisti Rezart Mezani, i cili foli për tipologjinë e teksteve osmane. Kursi do te zgjasë 10 ditë.    
Lexo më shumë
  Njoftim i Departamentit të Gjuhëve Sllave dhe Ballkanike – Dega e Gjuhës Turke Bashkëngjitur do të gjeni Programin e Shkollës Verore të Osmanishtes.   Ceremonia e Hapjes në datën […]
Lexo më shumë
  Shkolla Verore e OSMANISHTES Smenti i Gjuhëve Sllave dhe Ballkanike – Dega e Gjuhës Turke në kuadër të promovimit të programeve mësimore të Degës së Gjuhës Turke dhe për […]
Lexo më shumë