Leksione te Hapura

Kategori

Ditën e sotme, në Fakultetin e Gjuhëve të Huaja patëm kënaqësinë të kishim mes nesh për të mbajtur një leksion të hapur, Ambasadorin e Republikës së Maqedonisë së Veriut në Tiranë SH.T. Z. DANCHO MARKOVSKI. Tema e leksionit të hapur “Macedonian-Albanian relations, present and future” ngjalli interesin e studentëve dhe pedagogëve të pranishëm në Sallën...
Lexo më shumë
Leksion i Hapur “Macedonian-Albanian relations, present and future” I ftuar Z. DANCHO MARKOVSKI, Ambasador i Republikës së Maqedonisë së Veriut në Tiranë, Shqipëri Data : 4 Maj 2023, Ora 10:00 Salla “Evropa”
Lexo më shumë
Fakulteti i Gjuhëve të Huaja synon të rrisë aftësitë e stafit të tij akademik në përdorimin e teknologjisë dhe inovacionit me anë të mjeteve teknologjike, risitë në mësimdhënie dhe të përditësojë dijet e tyre me aplikacione që vlerësojnë, motivojnë dhe argëtojnë studentët tanë. Ky cikël trajnimesh nis nga data 10-15.10.2021 ora 11:00-14:00. Nëse dëshironi të...
Lexo më shumë