Qershor 2019

Month

Njoftim ! Bashkëngjitur do të gjeni Vendimin Nr. 70 datë 28.09.2019 të Dekanatit mbi heqjen e provimit të pranimit në Ciklin e Parë të studentëve në degën e Gjuhës Angleze […]
Lexo më shumë
Njoftim ! Bashkëngjitur do të gjeni datat e sezonit te minivjeshtës se provimeve për studentët e Ciklit të Parë viti i III në të gjitha programet e studimit . Grafiku […]
Lexo më shumë
Njoftim ! Bashkëngjitur do të gjeni datat e sezonit te verës se provimeve për studentët e Ciklit të Dytë Master viti i I në të gjitha programet e studimit . […]
Lexo më shumë
KONFERENCA E DYTË E STUDENTËVE TË DEPARTAMENTIT TË GJUHËS ANGLEZE Në datën 14.06.2019, në bashkëpunim me studentët e Programeve Master dhe Bachelor, Gjuhë Angleze, Departamenti i Gjuhës Angleze organizoi Konferencën […]
Lexo më shumë
Njoftim:Konferenca e dytë ndërkombetare të studentëve të anglishtes me temë: “NEW DIMENSIONS AND APPROACHES IN ENGLISH STUDIES” Ftesa-per-Junior-Conference-Departamenti-i-Anglishtes Programi-i-Junior-Conference
Lexo më shumë
Njoftim Bashkengjitur do te gjeni   grafikun e provimeve te minivjeshtes  dhe daten e mbrojtjes se diplomave ne programin Master Profesional ne Gjuhen Angleze. Grafiku i provimit te diplomes master profesional Grafiku-i-provimeve-te-minivjeshtes-master-profesional
Lexo më shumë
Njoftim Bashkengjitur do te gjeni grafikun e mbrojtjes se diplomave ne programet Master i Shkencave ne Gjuhen Angleze. Grafiku i riprovimeve (Minivjeshta)per studentet e vitit te trete, cikli I, faqe […]
Lexo më shumë
Departamenti i Anglishtes, në bashkëpunim me studentët dhe pedagogët, organizon në datat 10-14 qershor javën shkencore të studentëve të Departamentit të Anglishtes gjatë së cilës, në kuadrin e Programit Erasmus+, janë parashikuar veprimtari njohëse dhe ligjërata me pedagogen Silvia Sánchez Calderón, PhD, Universiteti i Valladolidit, Spanjë dhe Arzu Kocak, PhD, Universiteti Hacettepe. Në datën 14.06.2019...
Lexo më shumë

Komente Së Fundi

    Kategori