Nëntor 2020

Month

Njoftim! Ambasada Austriake në Tiranë në bashkëpunim me Departamentin e Gjuhës Gjermane në Tirane ka kënaqësinë t’Ju ftojë në Leximin me Susanne Gregor, në kuadër të serisë së Leximeve schreibART […]
Lexo më shumë
Njoftim! Prezantim i Departamentit të Gjuhës Angleze për studentët e vitit të parë, 2020-21, Programet Master i Shkencave dhe Master Profesional, Përkthim.  
Lexo më shumë
Njoftim DEPARTAMENTI I ANGLISHTES, ORARI MËSIMOR, MASTER I SHKENCAVE, VITI I, 2020-2021, SEMESTRI I
Lexo më shumë
Njoftim Departamenti Anglisht, ORARI MESIMOR , Master Profesional, Semestri I, 2020-2021
Lexo më shumë
Njoftim! Ambasada Austriake në Tiranë në bashkëpunim me Departamentin e Gjuhës Gjermane në Tirane ka kënaqësinë t’Ju ftojë në Serinë e Leximeve schreibART Online. Programi përfshin letërsi bashkëkohore austriake, e […]
Lexo më shumë
Njoftim! Hapet thirrja për aplikime për shkëmbimin e studentëve të nivelit Bachelor të Universitetit të Tiranës, me Universitetin Ndërkombëtar të Katalunja-s, Barcelonë, Spanjë, në kuadër të Marrëveshjes Bilaterale ndërmjet dy […]
Lexo më shumë
Njoftim! Universiteti i Tiranës fton të gjithë studentët e interesuar të aplikojnë në thirrjen e hapur për “Garën e Studentëve – COVID 19” si pjesë e Programit të Angazhimit Shkencor […]
Lexo më shumë
Njoftim! Në kuadër të Programit Erasmus + është shtyrë thirrja për aplikime për bursa për mobilitete për studentët e Universitetit të Tiranës për semestrin e dytë të vitit akademik 2019-2020 […]
Lexo më shumë
Njoftim! Bashkëngjitur do të gjeni fituesit e Master i Shkencave dhe Master Profesional 2020-2021 në të gjitha programet e studimit që ofron Fakulteti i Gjuhëve të Huaja. Gjithashtu edhe sipas […]
Lexo më shumë
Njoftim! Në kuadër të programit Erasmus + është hapur thirrja për aplikime për bursa për mobilitete për studentët e Universitetit të Tiranës në Universitetin Comenius në Bratisllavë për semestrin e […]
Lexo më shumë
1 2 3 4