Maj 2019

Month

Te nderuar studente, Ne vijim te promovimit per Masterin e Delokalizuar ne bashkepunim me Universitetin Strasburg dhe ITIRI, Ju bejme me dije se: Provimi me shkrim do te zhvillohet me date […]
Lexo më shumë
Njoftim! Njoftohen të gjithë studentët e vitit të dytë dhe vitit të tretë të Ciklit të Parë Bachelor, studentët e vitit të dytë të Ciklit të Dytë Master se filloi […]
Lexo më shumë
Njoftim Bashkëngjitur do të gjeni datat e sezonit te minivjeshtes se provimeve për studentët e Ciklit të Dytë Master viti i II  në te gjitha programet e studimit . Minivjeshta Master , Gjuhe Turke dhe Gjuhe Ruse Minivjeshta […]
Lexo më shumë
NJOFTIM I DEPARTAMENTIT TË ANGLISHTES PËR BISEDËN INFORMUESE E SENSIBILIZUESE MBI BULLIZMIN, ORGANIZUAR NË BASHKËPUNIM ME LINJA KOMBËTARE E TELEFONIT PËR FËMIJË – ALO 116 Në kuadrin e veprimtarive jashtëshkollore […]
Lexo më shumë
Në kuadrin e veprimtarive jashtëshkollore të Departamentit të Anglishtes, Fakulteti i Gjuhëve të Huaja, në datën 16.05.2019, në sallën Europa (Fakulteti i Gjuhëve të Huaja), pedagogë dhe studentë të programeve të gjuhës angleze mirëpritën dhe ndoqën me vëmendje bisedën informuese e sensibilizuese mbi bullizmin, të organizuar nga Departamenti i Anglishtes në bashkëpunim me Linja kombëtare...
Lexo më shumë
Njoftim ! Në kuadër të programit Erasmus + është hapur thirrja për aplikime për bursa për mobilitete në Universitetin e Granadës në Spanjë, për stafin me kohë të plotë të […]
Lexo më shumë
Ne kuader te 200 vjetorit te poezise “L’infinito ” te Giacomo Leopardit, Departamenti i Gjuhes Italiane ne bashkepunim me Institutin Italian te Kultures organizoi leksionin e hapur me pjesmarrjen e […]
Lexo më shumë
Lajmërim ! Të nderuar studentë, Në zbatim të vendimit nr. 782 datë 26.12.2018 të Këshillit të Ministrave “Për përcaktimin e kritereve dhe të procedurave të përzgjdhjes së anëtarëve të Bordit […]
Lexo më shumë
Njoftim Bashkëngjitur do të gjeni datat e sezonit te verës se provimeve për studentët e Ciklit të Parë Bachelor për të gjithat programet e studimit . Dt. e provimeve BACHELOR, […]
Lexo më shumë
NJOFTIM Kur: Ditën e enjte, datë16.05.2019, ora 15.00 Ku: Salla “Europa” Kush: Departamenti i Anglishtes në bashkepunim me Linja Kombëtare e Këshillimit për Fëmijë ALO 116 111 Çfarë: Veprimtari e përbashkët dhe bisedë informuese […]
Lexo më shumë
1 2

Komente Së Fundi

  Kategori

  KONTAKTET PËR ÇDO DEPARTAMENT

  Departamenti i Gjuhës Angleze
  [email protected]
  Departamenti i Gjuhës Gjermane
  [email protected]
  Departamenti i Gjuhës Frënge
  [email protected]
  Departamenti i Gjuhës Italiane
  [email protected]
  Departamenti i Gjuhës Spanjolle
  [email protected]
  Departamenti i Gjuhës Greke
  [email protected]
  Departamenti i Gjuhëve Sllave – Ballkanike
  [email protected]