Janar 2021

Month

Universiteti i Tiranës ju informon se thirrjet e hapura për projekte nga AUF-ja gjatë muajit janar janë si më poshtë: Thirrje rajonale për aplikime 2021 – Mobilitete per praktikë profesionale […]
Lexo më shumë
Lista përmbledhëse e studentëve të Ciklit të Dytë Master, që u reduktohet tarifa e shkollimit me 50% për vitin akademik 2020-2021, sipas VKM-së 780, datë 26.12.2018 sipas kategorive te ndryshme […]
Lexo më shumë
Lista përmbledhëse e studentëve të Ciklit të Parë Bachelor, që përfitojnë bursë dhe perjashtim nga tarifa e studimit, sipas kategorive për vitin akademik 2020-2021 Bashkëngjitur do të gjeni Listën përmbledhëse të […]
Lexo më shumë
Njoftim ! Tema e Konferencës do të jetë “All about people 2021: Digital Transformations in Science, Education and Arts”. Informacion më të detajuar rreth kësaj Konference do ta gjeni në […]
Lexo më shumë
Hapet thirrja për mundësitë e bursave të ofruara nga Shteti i Bavarisë për kurse të gjuhës gjermane në vitin 2021. Universiteti i Tiranës ju informon se është hapur thirrja për […]
Lexo më shumë
Njoftim ! Në kuadër të projektit CleanScore (www.cleanscore.al), AADF (www.aadf.org) finalizoi financimin e një nismë të re nëpërmjet marrëveshjes së abonimit në JSTOR për Universitetin e Tiranës. JSTOR u krijua […]
Lexo më shumë
Njoftim ! Ministria e Edukimit dhe Shkencës në Republikën e Bullgarisë në Bashkepunim me Universitetin e Tiranës, fton të gjithë kërkuesit shqiptarë të Gjuhës Bullgare dhe Gjuhëve Sllave të bëhen […]
Lexo më shumë
Njoftim! Universiteti i Tuscia, Itali, do të organizojë Ditën e Hapur Virtuale të dedikuar posaçërisht për studentët shqiptarë në datë 26 Janar 2021 ora 15:00-17:00. Studentët do të kenë një […]
Lexo më shumë
Informacion mbi Praktikën Profesionale për studentët e Programit Master i Shkencave, “Gjuhë dhe Komunikim Ndërkulturor e Turistik”, Viti Akademik 2020-2021 Informacion mbi Praktikën Profesionale për studentët e Programit Master i […]
Lexo më shumë
Informacion mbi Praktikën Profesionale për studentët e Programit Master i Shkencave, Përkthim dhe Interpretim, Viti Akademik 2020-2021 Informacion mbi Praktikën Profesionale për studentët e Programit Master i Shkencave, Përkthim dhe […]
Lexo më shumë
1 2 3