18 Janar, 2021

Day

Informacion mbi Praktikën Profesionale për studentët e Programit Master i Shkencave, “Gjuhë dhe Komunikim Ndërkulturor e Turistik”, Viti Akademik 2020-2021 Informacion mbi Praktikën Profesionale për studentët e Programit Master i […]
Lexo më shumë
Informacion mbi Praktikën Profesionale për studentët e Programit Master i Shkencave, Përkthim dhe Interpretim, Viti Akademik 2020-2021 Informacion mbi Praktikën Profesionale për studentët e Programit Master i Shkencave, Përkthim dhe […]
Lexo më shumë
Informacion mbi Praktikën Profesionale për studentët e Programit Master i Shkencave, Mësuesi, Gjuhë Angleze, Viti Akademik 2020-2021 Informacion mbi Praktikën Profesionale për studentët e Programit Master i Shkencave, Mësuesi, Gjuhë […]
Lexo më shumë
Hapet thirrja për aplikime për studentët Ph.D. në Universitetin e Granadës, në Spanjë, në kuadër të Programit Erasmus +, për semestrin e dytë të vitit akademik 2020-2021. Në kuadër të […]
Lexo më shumë

Komente Së Fundi

    Kategori