Mars 2020

Month

Njoftim ! Bashkëngjitur gjeni shkresën e Rektorit nr.1474 ,  datë 26.03.2020 me lëndë “Për zbatimin e VKM nr. 237,  datë […]
Lexo më shumë
Urdhër për marrjen e masave për parandalimin e përhapjes së infeksionit të shkaktuar nga CoVID-19
Lexo më shumë
Bashkë me pjesën më të bukur të FGjH-së, zonjat e këtij Fakulteti që rrezatojnë Kulturë, Përgjegjshmëri, Solidaritet, Përkushtim, Sakrificë, Dashuri […]
Lexo më shumë
Në kuadrin e veprimtarive të Pranverës frankofone 2020, me mbështetjen e Ambasadës Franceze në Shqipëri, Agjencisë Universitare të Frankofonisë dhe […]
Lexo më shumë
Në kuadrin e veprimtarive të Pranverës frankofone 2020, me mbështetjen e Ambasadës Franceze në Shqipëri, Agjencisë Universitare të Frankofonisë dhe Fakultetit […]
Lexo më shumë

Kategori