PROVIME – Departamenti i Gjuhëve Sllave dhe Ballkanike

Kategori

Njoftim! Bashkëngjitur do të gjeni grafikët e provimeve për programin Bachelor dhe Master, Sezoni i Dimrit, Gjuhë Turke, Viti Akademik 2023-2024. Suksese!
Lexo më shumë
Njoftim! Bashkëngjitur do të gjeni grafikët e provimeve për programin Bachelor dhe Master, Sezoni i Dimrit, Gjuhë Ruse, Viti Akademik 2023-2024. Suksese!
Lexo më shumë
1 2