Maj 2018

Month

Njoftim për shpalljen e konkursit për 1 vend pune të emërtesës “Nd/Specialist shërbimesh” me kontratë pune të përkohëshme  Shpallet konkursi për 1 vend pune të emërtesës “Nd/Specialist shërbimesh” me kontratë […]
Lexo më shumë
Njoftim për kategoritë që plotësojnë kriteret për reduktim në masën 50% të tarifës së shkollimit për vitin akademik 2017-2018. Njoftohen të gjithë studentët e Ciklit të dytë, viti i parë […]
Lexo më shumë
Njoftim për takimin me autorin rus, Maxim Osipov në sallën “Europa”. DEPARTAMENTI I GJUHËVE SLLAVE DHE BALLKANIKE, DEGA E GJUHËS RUSE, Ditën E Enjte, 31 Maj 2018, ora 11.00 në […]
Lexo më shumë
Njoftim për takimin me autoren austriake Andrea Grill. Në kuadër të vitit kulturor Austri-Shqipëri, Ambasada Austriake, në bashkëpunim me Departamentin e Gjuhës Gjermane në Fakultetin e Gjuhëve të Huaja në […]
Lexo më shumë
Njoftim pë eventin e organizuar nga Instituti Dante Tirana në bashkëpunim me Fakultetin e Gjuhëve Të Huaja. Instituti Dante Tirana (CDA-TIRANA) ne bashkepunim me Fakultetin e Gjuheve Te Huaja ju […]
Lexo më shumë
Shpallen datat e sezonit të verës për Ciklin e Parë Bachelor për të Gjithë Programet e Studimit. Shpallen datat e sezonit të verës  për Ciklin e Parë Bachelor për të Gjithë […]
Lexo më shumë
Njoftim për organizimin e projektit ekstrakurrikular nga studentët e Gjuhës Italiane. Departamenti i Gjuhës Italiane organizon projektin ekstrakurrikular nga studentët e Gjuhës Italiane, “Per un pugno di film….” në datë […]
Lexo më shumë
TAKIMI ME POETIN E MIRENJOHUR AMERIKAN CRAIG CZURY Në kuadrin e veprimtarive të Departamentit të Anglishtes, Fakulteti i Gjuhëve të Huaja, ditën e enjte, datë 10.05.2018, ora 15.00, studentët e […]
Lexo më shumë
Njoftim për organizimin e aktivitetit kulturor në nder të 200 vjetorit të lindjes së shkrimtarit të madh rus Ivan Sergejeviç Turgenjev. Me rastin e 200 vjetorit të lindjes së shkrimtarit […]
Lexo më shumë
Në kuadër të 10 vjetorit të hapjes së departamentit të gjuhës spanjolle në bashkëpunim dhe me Ambasaden Spanjolle u zhvilluan disa aktivitete të parashikuara edhe në kuadër të Javës Spanjolle […]
Lexo më shumë
1 2