30 Maj, 2018

Day

Njoftim për kategoritë që plotësojnë kriteret për reduktim në masën 50% të tarifës së shkollimit për vitin akademik 2017-2018. Njoftohen të gjithë studentët e Ciklit të dytë, viti i parë […]
Lexo më shumë
Njoftim për takimin me autorin rus, Maxim Osipov në sallën “Europa”. DEPARTAMENTI I GJUHËVE SLLAVE DHE BALLKANIKE, DEGA E GJUHËS RUSE, Ditën E Enjte, 31 Maj 2018, ora 11.00 në […]
Lexo më shumë

Komente Së Fundi

  Kategori

  KONTAKTET PER CDO DEPARTAMENT

  Departamenti i Gjuhës Angleze
  [email protected]
  Departamenti i Gjuhës Gjermane
  [email protected]
  Departamenti i Gjuhës Frënge
  [email protected]
  Departamenti i Gjuhës Italiane
  [email protected]
  Departamenti i Gjuhës Spanjolle
  [email protected]
  Departamenti i Gjuhës Greke
  [email protected]
  Departamenti i Gjuhëve Sllave – Ballkanike
  [email protected]