Shtator 2018

Month

Njoftim ! THIRRJE PËR DËRGIMIN E DORËSHKRIMEVE/RECENSAVE  FGJH, Revista Shkencore e Fakultetit të Gjuhëve të Huaja hap thirrjen për dërgimin e dorëshkrimeve/recensave për numrin 1 të revistës. Dorëshkrimet/recensat duhet të […]
Lexo më shumë
Njoftim ! Fillojnë  proçedurat  për  përzgjedhjen  e personelit akademik me kohë të pjesshme  në Fakultetin  e  Gjuhëve  të  Huaja  për  vitin  akademik  2018 – 2019. Afati i dorëzimit të dokumentacionit : […]
Lexo më shumë
Njoftim Në kuadrin e Programit CEEPUS, Prof. As Maria Bajner, Ph.D, University of Pecs, Hungary, Faculty of Cultural Sciences, Education and Regional Development do të zhvillojë një vizitë në datat […]
Lexo më shumë
Lista e studentëve fitues për transferim studimesh dhe program të dytë studimi për vitin akademik 2018-2019 në degët Gjuhë Angleze dhe Gjuhë Italiane. Bashkëngjitur do të gjeni  listat per secilen […]
Lexo më shumë
Listat e Fituesëve të Raundit të Dytë për vitin akademik 2018-2019 për të gjitha programet e studimit që ofron Fakulteti i Gjuhëve të Huaja Bashkëngjitur do të gjeni dhe listat […]
Lexo më shumë
Lista e aplikantëve për program të dytë studimi në Ciklin e Dytë, Master i Shkencave në Mesuesi dhe Master i Shkencave në Përkthim dhe Interpretim Bashkëngjitur do të gjeni listën […]
Lexo më shumë
Lista e studenteve aplikues per transferim studimesh per vitin akademik 2018-2019 ne deget Gjuhe Angleze dhe Gjuhe Italiane.
Lexo më shumë
Njoftim për dorëzimin e dokumentave për të gjithë studentët të cilët deshirojnë të bëjnë aplikimin në Master Ju bëjmë me dije se pranë zyrave të sekretarisë mësimore bëhet dorëzimi i […]
Lexo më shumë
Hapet thirrja për aplikime për bursa për trajnim për studentët e Universitetit të Tiranës në Universitetin e Tuscia-së në Itali për semestrin e dytë të vitit akademik 2018-2019 Në kuadër […]
Lexo më shumë
Hapet thirrja për aplikime për bursa për trajnim për studentët e Universitetit të Tiranës në Universitetin e Bolonjës në Itali për semestrin e dytë të vitit akademik 2018-2019. Në kuadër […]
Lexo më shumë
1 2

Komente Së Fundi

  Kategori

  KONTAKTET PËR ÇDO DEPARTAMENT

  Departamenti i Gjuhës Angleze
  [email protected]
  Departamenti i Gjuhës Gjermane
  [email protected]
  Departamenti i Gjuhës Frënge
  [email protected]
  Departamenti i Gjuhës Italiane
  [email protected]
  Departamenti i Gjuhës Spanjolle
  [email protected]
  Departamenti i Gjuhës Greke
  [email protected]
  Departamenti i Gjuhëve Sllave – Ballkanike
  [email protected]