Qershor 2022

Month

Një mbasdite ndryshe në Fakultetin e Gjuhëve të Huaja. Inauguruam muralin e pikturuar në ambientet e FGjHsë- nga piktori spanjoll Carlos Alvarez në kuadër të javës kulturore spanjolle. Ceremonia e inaugurimit u zhvillua në prani të Ministres së Kulturës Znj. Elva Margariti, Ambasadorit të Mbretërisë së Spanjës në Shqipëri SH.T.Z. Alvaro Renedo Zalba, Zv. Rektores...
Lexo më shumë
Ministri i Shtetit për Rininë dhe Fëmijët, znj. Bora Muzhaqi, fton studentë të bëhen pjesë në takimin informues në lidhje me hapjen e thirrjes së shtatë të Programit Kombëtar të Praktikave të Punës, që do të mbahet ditën e hënë, më datë 27.06.2022, ora 10:00-11:00 në mjediset e Universitetit Politeknik (Kati 2-të). Qëllimi i programit...
Lexo më shumë
Në kuadër të programit Erasmus + është hapur thirrja për aplikime për bursa mobiliteti për stafin ndihmës akademik me karakter administrativ/administrativ me kohë të plotë të Universitetit të Tiranës,Universitetin Cankiri Karatekin,Turqi. Dokumentacioni duhet dorëzuar dorazi dhe i skanuar në Sektorin e Marrëdhënieve me Jashtë në adresën e-mail   [email protected]  Bashkangjitur gjeni informacione të mëtejshme në lidhje me...
Lexo më shumë
Në kuadër të programit Erasmus + është hapur thirrja për aplikime për bursa mobiliteti për stafin e Universitetit të Tiranës,Universitetin Democritus të Trakës,Greqi. Dokumentacioni duhet dorëzuar dorazi dhe i skanuar në Sektorin e Marrëdhënieve me Jashtë në adresën e-mail   [email protected]  Bashkangjitur gjeni informacione të mëtejshme në lidhje me procedurën e aplikimit dhe dokumentacionin e nevojshëm.
Lexo më shumë
Fakulteti i Gjuhëve të Huaja në kuadër të misionit të tij për mbështetje të kërkimit shkencor, shpall Thirrjen për Aplikime për Projekte në FGJH-UT, që financohen nga buxheti për kërkimin shkencor në FGJH-UT, ku ftohet personeli akademik me kohë të plotë të kontribuojë në fusha dhe drejtime kërkimore të vendosura nga njësia/njësitë bazë dhe në...
Lexo më shumë
Agjensia Universitare e Frankofonisë (AUF) ka hapur thirrje: 1-Thirrje për aplikime: Krijimi i një rrjeti ndërkombëtar të Klubeve Studentore AUF (CAUFE) 2-Thirrje rajonale për shprehi interesi 2022: Mbështetje për organizimin e ngjarjeve sportive në universitetet. Afati I fundit për dorëzim për thirrjen e parë “Krijimin e një rrjeti ndërkombëtar të Klubeve Studentore AUF (CAUFE)” është...
Lexo më shumë
1 2 3 4 5

Komente Së Fundi

  Kategori

  KONTAKTET PËR ÇDO DEPARTAMENT

  Departamenti i Gjuhës Angleze
  [email protected]
  Departamenti i Gjuhës Gjermane
  [email protected]
  Departamenti i Gjuhës Frënge
  [email protected]
  Departamenti i Gjuhës Italiane
  [email protected]
  Departamenti i Gjuhës Spanjolle
  [email protected]
  Departamenti i Gjuhës Greke
  [email protected]
  Departamenti i Gjuhëve Sllave – Ballkanike
  [email protected]