Njoftime – Departamenti i Gjuhës Frënge

Kategori

Njoftim Kemi nderin dhe kënaqësinë t’ju informojmë se si çdo vit Ambasada e Francës në Shqipëri ka shpallur thirrjen për kandidatura për programet e bursave të studimit të Qeverisë Franceze. Bursat e studimit janë të destinuara për nivelin Master dhe Doktoraturë. Formulari i kandidaturës për vitin universitar 2023-2024 mund të shkarkohet në adresën e mëposhtme...
Lexo më shumë
Zyra Kombëtare e Agjencisë Universitare të Frankofonisë në Shqipëri organizon për të gjithë studentët e interesuar të universiteteve anëtare të AUF në Shqipëri dhe në Kosovē, një seri trajnimesh që kanë si qëllim zhvillimin e aftësive të tyre profesionale. Në fund të çdo trajnimi do të leshohet një certifikatë. Bashkëngjitur dokumenti ku mund të shikoni...
Lexo më shumë
Aleanca e Universiteteve Frankofone të Evropës Qëndrore dhe Lindore në bashkëpunim me Universitetin POLITEHNICA të Bukureshtit organizojnë në datat 11 – 15 korrik 2022 në Bukuresht, Rumani, edicionin e IX-të të Festivalit Rajonal të studentëve frankofone nga universitetet anëtare të AUF në Evropën Qendrore dhe Lindore. Studenti aplikues duhet: · Të jetë i regjistruar në...
Lexo më shumë
Shfaqje teatrale e vëne në skenë nga studentë të Departamentit të Gjuhës Frënge! Jeni të gjithë të ftuar të premten, 25 Mars, 11.30, në Art Turbina. Mos mungoni!
Lexo më shumë
Thirrje për aplikime për studentët! Agjencia Universitare e Frankofonisë ku bën pjesë edhe Universiteti i Tiranës në bashkëpunim me Universitetin POLITEHNICA të Bukureshtit organizojnë në datat 11 – 15 korrik 2022 në Bukuresht, Rumani, edicionin e IX-të të Festivalit Rajonal të studentëve frankofonë nga universitetet anëtare të AUF në Evropën Qendrore dhe Lindore. Studenti aplikues...
Lexo më shumë
1 2

Komente Së Fundi

  Kategori

  KONTAKTET PËR ÇDO DEPARTAMENT

  Departamenti i Gjuhës Angleze
  [email protected]
  Departamenti i Gjuhës Gjermane
  [email protected]
  Departamenti i Gjuhës Frënge
  [email protected]
  Departamenti i Gjuhës Italiane
  [email protected]
  Departamenti i Gjuhës Spanjolle
  [email protected]
  Departamenti i Gjuhës Greke
  [email protected]
  Departamenti i Gjuhëve Sllave – Ballkanike
  [email protected]