Gusht 2023

Month

Fakulteti i Gjuhëve të Huaja i Universitetit të Tiranës ofron programe studimi që bazohen në politikën shumëgjuhësore dhe kulturore. Studentët kanë mundësi të përfundojnë studimet e tyre në profesionin e mësimdhënies, përkthimit, interpretimit, komunikimit, studimeve gjuhësore me aftësi komunikimi në 2 (dy) dhe 3(tri) gjuhë të huaja. Ata kanë mundësinë e përzgjedhjes mes gjuhës: angleze,...
Lexo më shumë
Njoftim për Maturantët Të dashur Maturantë që keni aplikuar në Fakultetin e Gjuhëve të Huaja-Universiteti i Tiranës, ju falenderojmë për besimin që keni shprehur ndaj Fakultetit tonë. Bashkëngjitur do të gjeni listat e plota paraprake të renditjes së kandidatëve të raundit të parë për të ndjekur studimet në Fakultetin e Gjuhëve të Huaja të Universitetit...
Lexo më shumë
Shtyhet thirrja për aplikim për bursa për stafin me kohë të plotë të Universitetit të Tiranës, në kuadër të programit Erasmus+, në Universitetin e Valladolid, Spanjë Në kuadër të programit Erasmus + është shtyhet thirrja për aplikime për bursa për stafin me kohë të plotë të Universitetit të Tiranës, për vitin akademik 2023 – 2024,...
Lexo më shumë
Hapet thirrja për aplikim në kuadër të programit Erasmus+ në Universitetin e Grazit në Austri, për “Javën Ndërkombëtare” (International Staff Week), organizuar në datat 27.11.2023 — 01.12.2023. Universiteti i Tiranës hap thirrjen për aplikime për bursa për mobilitete për stafin ndihmës akademik me karakter administrativ dhe administrativ me kohë të plotë të Universitetit të Tiranës...
Lexo më shumë