Qershor 2018

Month

Listat e studentëve  të ciklit të dytë që perjashtohen nga tarifat e shkollimit për vitin akademik 2016-2017 dhe 2017-2018. SHKARKONI DOKUMENTIN NE LINKUN ME POSHTE Listat e studentëve  të ciklit […]
Lexo më shumë
Informacion për  program masteri për në SHBA që mund të jetë me shumë interes për studentët. Call for Applicatin.pdf
Lexo më shumë
Aplikimet për Masterin e delokalizuar të përkthimit, në bashkëpunim me Universitetin e Strasburgut dhe ITIRI Ju bëjmë me dije se aplikimet për Masterin e delokalizuar të përkthimit, në bashkëpunim me […]
Lexo më shumë
Në kuadër të programit Erasmus është hapur thirrja për aplikime për bursa në Universitetin Comenius ne Bratisllave Dokumente duhen dorazi në Rektoratin e Universitetit të Tiranës, Drejtoria e KOMUNIKIMIT, Sektori […]
Lexo më shumë
Thirrje për pjesëmarrje në shkollë verore – Lesvos (Greqi) Për studentë dhe pedagogë të interesuar Në linkun e mëposhtëm do te gjeni informacionin e detajuar. Subject: Seventh International Postgraduate Summer […]
Lexo më shumë
Njoftim për të gjithë studentët e Ciklit të dytë, viti i dytë, të cilët i përkasin kategorive që plotësojnë kriteret për reduktim në masën 50% të tarifës së shkollimit për […]
Lexo më shumë
Giornata dell’Europa Un piccolo gruppo di studenti, con la guida della Dott.ssa Di Fabio, ha partecipato alla Giornata dell’Europa che si è svolta il 9 maggio ad opera della Delegazione […]
Lexo më shumë
Rileggere i bellissimi testi di De André “Anche se il nostro maggio ha fatto a meno del vostro coraggio…” Il nostro laborioso mese di maggio si è concluso in bellezza il […]
Lexo më shumë
1 2